召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
粒fidget cube真係唔係太好玩
果五粒lin 好難禁
果三個齒輪咁既野又係唔知做乜撚
係得個燈制咁樣既似樣d
唔知係咪因為老翻啦

我都買左... 粒燈制有少少大聲, 其他都唔太好

真係有d失望

唔知正版幾時有

巴打集運整唔見左粒野
LM
以前高登齋睇多 , 轉會入黎留個言。

+1
粒fidget cube真係唔係太好玩
果五粒lin 好難禁
果三個齒輪咁既野又係唔知做乜撚
係得個燈制咁樣既似樣d
唔知係咪因為老翻啦

唔乸係掛我仲好大期望

利申 運緊落黎
想問下有冇天水圍私集推介?

真心神洲
係新北江有得攞
Btw你住邊先?

俊宏個頭
80蚊人仔, 都幾高質下

有無link

jlclub.taobao.com
我呢件係球員版, 球迷版應該好闊身。我印咗進口字, 洗咗四五次做好實淨, 不過比正版厚同硬,普通字據聞好易甩。 其實之前高登都有好多呢啲post,不過而家收曬皮

我係未知
唔記得咗講, 更好成日會比人封, 唔係每一款衫都放上架,要pm佢買
唔記得咗講, 間鋪成日會比人封, 唔係每一款衫都放上架,要pm佢買

另外畀多幾間以前都好出名嘅舖畀你
Win球衣https://jones1983.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z0k.7386009.1997989141.2.lnGGlD&shop_id=100513706

SScamohttps://footballpatch.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z09.2.0.0.2Lyhe5&user_number_id=665992713
不過呢兩間會貴少少

周明終於到

啲貓好笑:「乜膠嚟㗎 😼」
屌以後雙11依啲日子都未撚用多x集運
我17號已經到齊哂貨 到依加仲未更新哂秤重
小佢 又話星期日前會搞掂哂
到今日咪又係更新淨一件貨
whatsapp旺旺十問九唔應
垃圾集運公司

依到可以開名
係咪多寶

係呀 已經係消費者委員會投訴左佢
香港人最鐘意投訴

周明終於到

啲貓好笑:「乜膠嚟㗎 😼」

右邊巴打隻狗個樣
垃圾集運公司

依到可以開名
係咪多寶

仲洗問?例牌神州、多寶、同埋你地成日推果兩間囉…

用左依間好耐 第一次搞到我咁撚慶
咁快周明就到 我先今日岩岩比錢

成九十幾公斤
垃圾集運公司

依到可以開名
係咪多寶

多寶今次唔見左我一件貨,好彩件貨唔貴 d cs真係世界級 話大陸個倉d人好忙都幫我唔到,癡撚線
終於申請到account
同大家報個到先
巴打集運整唔見我粒fidget cube

係咪巴打拎左去玩

但巴打即刻退返錢比我
有無巴集WhatsApp呀,fb又唔應機啦 
第一次嚟包膠
淘咗好多嘢

兩件大褸都唔錯 啲料幾好 幾鍾意
牛仔裙應該會甩色 牛仔褲有絨幾滑好暖
Between啲牛仔褲裙要剪鈕位好煩
剪勁耐 仲要剪到勁樣衰

啲衫好皺
買左七分袖秋裝 但收貨已經冬天
黑色一字膊 白色喇叭袖
冷衫鬆鬆地 料ok應該唔起毛粒
恤衫我嫌心口太低

個袋十幾蚊人仔 抵屌
鞋唔錯 算幾舒服 有好多碼 大腳撚
買左薄黑絲同厚黑絲
薄嘅幾滑 唔知會唔會勾絲 個樣應該都㩒著
厚嘅好正 入面厚絨外面係透"肉"
凍都可以著黑絲 始終老咗命仔緊要啲

仲有啲未影 遲啲再包 食飯先

18號淘,28號朝早終於到齊,尋日下就比錢運落黎
垃圾集運公司

依到可以開名
係咪多寶

多寶今次唔見左我一件貨,好彩件貨唔貴 d cs真係世界級 話大陸個倉d人好忙都幫我唔到,癡撚線

痴撚線雙十一都招架不住咁廢咪撚學人開集運公司搞埋哂啲低能優惠啦
第一次嚟包膠
淘咗好多嘢

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2016/11/29/213831_07dae320539095442034014c5900767f.jpg[img]
兩件大褸都唔錯 啲料幾好 幾鍾意
牛仔裙應該會甩色 牛仔褲有絨幾滑好暖
Between啲牛仔褲裙要剪鈕位好煩
剪勁耐 仲要剪到勁樣衰

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2016/11/29/214354_a95a81fdb769cef98343d13f17cedffe.jpg[img]
啲衫好皺
買左七分袖秋裝 但收貨已經冬天
黑色一字膊 白色喇叭袖
冷衫鬆鬆地 料ok應該唔起毛粒
恤衫我嫌心口太低

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2016/11/29/214859_6a3e4da1c1d75dfdedc07100b5552e83.jpg[img]
個袋十幾蚊人仔 抵屌
鞋唔錯 算幾舒服 有好多碼 大腳撚
買左薄黑絲同厚黑絲
薄嘅幾滑 唔知會唔會勾絲 個樣應該都㩒著
厚嘅好正 入面厚絨外面係透"肉"
凍都可以著黑絲 始終老咗命仔緊要啲

仲有啲未影 遲啲再包 食飯先

左上褸唔錯咁,着上身效果點,保暖定純造型?同埋剪鈕位係咩意思,有無圖講解下 

一 早潛左水

一 早潛左水

就執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞