召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
唉... 雙11煩完送貨, 又再煩退貨
24號叫多寶集運落嚟
到今日先送到話有得拎

無唔見貨先係咁啦 我都係用多寶等左半個月
星期一禁左而家都未發貨 屌咩
SF到而家都未發貨比我
已經等左成個禮拜

問客服,唔發貨就退款

Sor我講緊集運

咁惹艷</blockquote>
睇完我都想買番張粉紅色
真心靚</blockquote>

唔差喎真係…

係唔係唔要?我想收呀…幾錢放?

我係幾想要 不過唔係好想幫你接貨

有朋友接手左喇 感謝詢問 其實張椅除左隻色7左小小之外(個人認為 ),整體都唔錯,運過黎無花無爛,皮既料都唔錯,坐落軟熟幾舒服。如果各位巴打想買唔建議加旋轉扶手,個扶手好撚煩。仲有一定要備註(要發對顏色啊親!)
么么哒
我喺雙11之後都有買野 所以等到依家都未叫集運做野 一日都係你地成日有新野推介 搞到買下又一d遲遲未運落黎

巴打個插座好唔好用 喺邊間買 我見到有一間79一間67唔知揀邊間好

我唔知邊頁放左link 啦 唔追post 打你patpat
超級好用
好方便
各位巴絲想問下有無人用過淘寶直送 我之前係用巴集但今次件野好急,諗住官方直送會快d 依家好似卡住係圓通(唔知係咪)有無人試過中伏?

情況一樣

基本上比完錢半日內唔落架pack箱既集運 都會blacklist冇下次

基本上比完錢半日內唔落架pack箱既集運 都會blacklist冇下次

我到付
我喺雙11之後都有買野 所以等到依家都未叫集運做野 一日都係你地成日有新野推介 搞到買下又一d遲遲未運落黎

係買到痴撚左線,雙11買今日拎

3十幾件野,拆左半粒鐘

身為貓奴緊唔少得買埋比主人(已經玩緊)

係買到痴撚左線,雙11買今日拎

3十幾件野,拆左半粒鐘

身為貓奴緊唔少得買埋比主人(已經玩緊)

有無美津龍link??
我買左件李寧褲同yy衫相當高質 有無興趣??
有冇壓力方塊包膠
我見好多人買左
質量可以嗎?

巴打個插座好唔好用 喺邊間買 我見到有一間79一間67唔知揀邊間好

超級好用
好方便

我見link 圖同你實物圖唔同
係絲打就比你打啦
用巴集既比完錢幾耐發貨架?

我尋日晏晝用paypal 比完錢到而家仲未發貨
仲處理中......
越黎越差 想轉其他集運公司 係今次之後 無晒信心

超級好用
好方便

我見link 圖同你實物圖唔同
係絲打就比你打啦

係唔同呀 因為佢link 圖係4口定3口usb
六口usb相可以旺旺佢睇
唔該 想問下如果淘寶顯示件貨送到簽收左(集運貨倉)但網頁仲未顯示入係正常要比小小時間佢?
唔該 想問下如果淘寶顯示件貨送到簽收左(集運貨倉)但網頁仲未顯示入係正常要比小小時間佢?

正常係
而且有啲快遞公司會假簽收
可以等佢一兩日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞