召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike
用巴集 集好曬所有件運落黎果陣佢地話整唔見左 而家覆都唔覆可以點

你提供左啲咩獎品?
等佢清埋雙十二可能搵得返呢

我份件係十月尾已經用巴集個運通快遞集落黎
佢地話唔見左會賠叫我等一個星期
一個星期後再搵佢地就開始唔覆我
見佢地係facebook出post同覆其他人都唔撚覆我啊屌佢老味
Casual皮帶, usb分插有無推薦
跪求唔收體積重既集運
屌運架摺車落黎收多15kg 體積重
淘寶得返廿蚊有冇巴打推介啲野比我淘啊

諗唔到有咩買
有無啲party玩具推介?

諗唔到有咩買

搵兩間十蚊店 sort by銷量
尋日見巴集入咗個我無見過嘅單號入我度
但另外兩件簽咗嘅就未入廠
旺旺搵佢,佢幫我cancel返,應該係入錯咗
我用巴集前日收齊晒啦
仲有野想買,但巴集好似仲搞得返掂
而家仲有邊間集運正常😂
我用巴集前日收齊晒啦
而家仲有邊間集運正常😂

我仲差一件呀屌
用周明未試過出事
我用巴集前日收齊晒啦
而家仲有邊間集運正常😂

我仲差一件呀屌

我有件都21號簽收等到今日先入到倉 即刻走左先
我用巴集前日收齊晒啦
而家仲有邊間集運正常😂

我仲差一件呀屌

我有件都21號簽收等到今日先入到倉 即刻走左先

果件唔係雙11買,之後買先出事
TF卡轉micro sd 卡套
評價:超抵屌,我自己另外買張128gb micro sd俾部xps13用,完美使用。macbook都應該無問題

Link pls
插左落xps13係咪唔可以裝software係卡度?
留名
發現未上過水 hello
做左cd rom 一排係時候回饋下大家
雙十一一個唔小心就洗左千幾蚊無聊野

跟機兩蚊筆就無買,主要係為左買筆包郵而買d 簿仔,點知d 簿仔質素出奇地好,騎釘都咁實淨確係比較少見, 筆好寫,個樣夠簡單,岩哂買勁多支擺公司用

大家都買左好多粒既骰仔,其實玩落有d 嘈不過係幾正既,但近排唔知係咪玩得多手機指公痛痛地,唔敢用右手玩骰

9蚊5對襪好簿,覺得洗一次就爛既厚度,不如色幾靚,抵屌

把遮正呀,樣靚簡潔,有兩條遮骨一條膠一條金屬,唔重之餘重食到下風,今日咁大風都頂到

雕刻工具係用黎玩紙黏土造形用,未開始用

iphone 皮背貼好靚,完全係質感升一個lv,同埋佢個隻貼應該係新野掛,一貼上去好實,想少少移位都唔得。
btw 條線唔好提,伏到仆街

呢個床單套裝特登等雙十一買
質地比想像中好(好過一田199個隻)
不如床單冇橡筋,第一次用要試下先知
被單完全係爽既感覺
戇戇 有人用60蚊買左你粒野
想問下而家係咪淨係可以用支付寶比錢 pps同credit card 都用唔到?
強帖留名
之前做開cd-rom同問野多
新開始share下雙11買左d乜
為左攞盡tap n go回贈買左600幾蚊野
分左兩批運,兩蚊筆等緊第二批落黎再報告
手環d電真心正,用左一個星期仲有60%(開通知)
文具平過香港買一半以上 之前買過完全一樣
個殼貪佢全包,又夠厚
其他等到齊再share
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞