召喚熱愛淘寶的親[1]新開始,傾集運喇

1001 回覆
73 Like 8 Dislike

紙鎮,故事骰,插座,棒球嬲,天堂遮

遲啲再detail 包膠

插座link?
有冇巴絲有淨色冷帽推介?

插座link?

墨現?

插座link?

計到了

我好似中左bug
佢張我拍左$129 乘左1.14 轉人仔
之後用支付寶 佢又乘又次1.14

同一件貨黎 因為我淨係用支付寶係同一買過2次野 分開比
另一條數岩[/quote]

129*1.14係147.06
再乘1.14係167.6484
你講既都唔成立喎哥哥[/quote]

係喎 上面條數係淘寶客服計 佢叫我搵支付寶客服講
我真係唔知有咩問題 會收多左錢
淨係諗住試下個支付寶 係一間舖 買過2次野

好煩 搞左成朝
而家搵返賣家 睇下係咪比左人張單

自取變左送上門 仲要我補錢。
轉頭出份包膠

D襪好好笑
有d款個動物樣好似中左幅射咁

件冷衫我上件都有買 啲料幾好今年都著得返

食水深到呢

食水深到呢

唔係點交租

轉頭出份包膠

巴打幾時比錢落單
我21號比錢 依家都未收到
終於岀庫啦
21號俾錢 今日先同我岀庫

轉頭出份包膠

巴打幾時比錢落單
我21號比錢 依家都未收到

比神州整唔見最貴個件貨

仲粗過警棍

好重好實淨

古尚古 保護貼 推薦 冇伏
[img][url]http://na.cx/i/07gG0O.jpg[img][/url]
上身裇衫好高質 條裙有彈性 車線都好好 但係短左啲 淘寶買裙永遠都唔會夠長)

呢件會唔會太大?有無LINK THX SIS

岩岩又加咗單 再咁落去斬手指都唔掂

學人買暖腳器 仲要同款
樓上個暖腳寶好QQ
返工冇野做又多手買野
有啲仲要12月2先發貨 我堆野實有排都落唔到黎
]
男仔想買個剷自己剷兩邊頭髮 有無巴打有介紹

學人買暖腳器 仲要同款

之前見到有個巴絲share,覺得好正
(非淘寶,純發洩) TOPLINK
見平時淘寶都係用佢,幾快拎貨又方便,咁咪用佢係日本買左件貨運落香港
15號入左佢地個日本倉,但今日都未收到
前幾日問個客服又話清緊關hea鳩我
清關都唔洗十日啦下話,hea完我之後 WhatsApp,facebook搵佢地都無撚覆過我
都唔知係咪寄撚錯左 以後淘寶都唔用呢間仆街
(非淘寶,純發洩) TOPLINK
見平時淘寶都係用佢,幾快拎貨又方便,咁咪用佢係日本買左件貨運落香港
15號入左佢地個日本倉,但今日都未收到
前幾日問個客服又話清緊關hea鳩我
清關都唔洗十日啦下話,hea完我之後 WhatsApp,facebook搵佢地都無撚覆過我
都唔知係咪寄撚錯左 以後淘寶都唔用呢間仆街

都唔知係咪寄撚失左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞