[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
過得去,但知屬更佳
咪字咪字...
係歸咗刃定未歸刃
未歸就....不了~

屌...仲要係重複 隻野本身已經廢 sup又無撚用 仲要重複 個下真係嬲
完全忘記左未歸刃狀態既4刃
thanks
同命

FucKLab
巴打你隻game個名係咪就係FucKLab?
唔係
張5星劵抽中技屬既平子 喊出黎
黎緊亂舞係咪第8十刃 好想佢出番一段歸刃既4刃

睇圖鑑次序 可以數到 1個月換一次
新>舊>新>舊 咁樣

戀廁(炒冷) > 8刃(新) > 6刃(炒冷) > 新角1 > 飛機場(炒冷) > 新角2 > 夜一(炒冷) > 新角3
> 8刃(炒冷) > 新角4 > 新角1(炒冷) > 新角5 > 新角2(炒冷).................................

所以 一歸4刃應該唔會炒返 等佢出返D唔知咩event比人打返舊亂舞角啦 唯有
想問多次要減幾多%傷先夠auto到繼承

真係喊出黎,送既5星卷俾隻垃圾我
80/76 豹 都係一定得
只係非常冇效率既 (5/6分鐘左右一場)

岩岩見到話 ALL IN -CD 兔狗衫 白斬月都可以 穩入 BOSS 關 (但我冇 冇得試 )
76豹應該唔得
試過LA 窄D LOR
由1111 變 9~15 推多少少血 就OK
得兩隻20%兩隻16係咪唔洗諗
得72 應該好忟水
你可以TRY TRY 既
但要MON 住囉 睇下佢行到幾遠 同埋你有冇其他角可以保底
BTW AUTO 唔到係正常不過 (講緊170 140果個應該AUTO 到)

BTW 我通常埋尾收埋隻 大技角 真係滅左團就出APP 入返黎都有隻大技角手動打
同埋有時得閒轉下角 開大技 加速

有冇人知呢個係咩任務
限時任務 入event 最頂果個 過關一次
11點前
過左就要等聽日
我想問打繼承,知豹王,96減穩,定千狗80減好
千年劍8打pvp應該用咩裝?
兔狗衫 減傷減傷減傷

然後PvP 比花姐 煲狗肉
逗雞睇錯狗 自膠

知劍八 狗鴨衫 推靈壓 (或者用果粒-血+ 靈壓都得)
SUP 全強攻
強攻優先 擺則邊 可以打埋中間
記住 強攻角PVP = 即棄筷子 放完技佢就可以由佢去死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞