[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
其實有咩咁特別?
3隻睇落都只係用黎做sup既料
新池五十抽都冇五星,算數
50抽
又要大力巴出手介紹下新五星
十抽咩都冇

試玩左
LISA 肯定係大獎架喇

日世里注定做SUP 技屬強攻角 請容許我用泛濫黎形容 一護/天鎖/藍染 都係D 高人氣又實用既角色 但三招都係前沖技叫係特別DD

久南白就 可以玩無限BOOST LOR 但試玩左又唔算太吸引
Lisa上唔上到top5
速屬遠攻 暫時最強
個人感覺好過2周年一護 (協做場主/單人招儲氣係好勁 清到兩波+既怪 但入人場係清一波ONLY )

但遠攻仲有 速八刃唔太失禮 因為係奶媽
平時打個堆怪係虛定破面黎?
有冇邊隻平民虛/破面殺手角係幾好用?
馬上升
原本想要長腿莉莎
一隻都冇
唔明咩叫平時打果推怪

降臨做例子
力藍染 知平子 打果D 就虚怪

心5刃 速8刃 打果D 就破面怪

有冇邊隻好用就要睇返你手上有咩角先講到

講完某隻角好用 點知你原來冇 真係嘥氣
好慘
我抽完十抽 唔中就算

以為二種都係一樣
25%sup嗰啲角要點搞?
點解我隻六星力石田sup得20%普攻
有無巴絲打有興趣收留小弟ac?
小弟無咁多時間玩
有興趣就留低聯絡方法啦
師兄我有興趣啊 有朋友想入坑但刷左幾個星期
我pm你啊
你應該未升哂技能樹,入面有一格係升特性,學到個格就25%嫁啦
勁過茜雫imo 好有G4味
其實睇完琴日D gameplay已經評咗
80%技崩藍
不過隻久南白其實都OK嘅
如果你無電影一護的話
其實8刃做奶都有D失色
佢招奶係boost + heal 姐係要等40秒 平時D heal技30秒
好心奶媽就做返奶媽嘅野啦 加埋boost做乜
btw 入人場係可以清2波殺入第3波
自己開係可以清3波以上 如果140%sp
隻周年一護
其實有得分
你見D怪柒下柒下 無著衫 赤裸裸個D 都係虛怪嚟
多數係灰色身 有D有亞種 但都係無著衫

你見D怪著得是是正正 白色衫個D 都係破面嚟
不過有1隻無著衫 但都係破面怪 就係你平時係虛圈沙漠到打個D潛地怪
無神神彈出痲痺你個隻仆街怪 個D樣似虛 但其實係破面嚟

淨返個D死神 應該唔洗講 不過有D灰色怪但無虛個D面具 個D係刀獸嚟(原創篇野)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞