[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
遠距離攻擊

遠攻粒攻擊制係藍色
近戰係紅色
打咁大篇野出黎
咪又係冇人睇
佢中間悶得滯 棄左一輪
大X : 又屈我係邊個
大力巴係咪係入面做
點解可以知咁多野
因為klab做嘢都幾易有pattern
跟返佢之前出既次序就估到佢下一步
邊個係蟹?
降臨角全部升晒故事又打晒,仲有咩方法拎石
將所有5星升哂上去6星
開新ac
其實係解角色咁解 純粹係因為日文個蟹字讀音同角色好似
成句野大意應該係 見下D角色cosplay下都唔錯 咁上下
事實如此 玩得耐 自自然可以預計到KLab下一步大概想點玩
新AC
咁其實去到後面要石咪等EVENT 就咁 1個月RR埋埋都有800幾左右
你地係咪認錯人
我2年嚟一路都有玩
係呀
其實就同第一頁講嘅野一樣 都係睇5圍做人
早幾個post有提到 仲可以睇埋習得技 判斷隻野點玩
係白哉特別D 點玩都OK
其實除咗睇5圍攻靈邊個高D之外 仲有D簡單嘅方法睇隻角應該玩乜
就係睇佢習得技

例子
見到千血劍八有招咁嘅野
強攻撃ヒット数UP(JP) / Frenzy(Global) /強攻double hit
自自然 隻角就係推靈壓玩強攻
之後就跟返特性 -CD定強攻傷 或者 co-op/pve = -CD(安全D) PVP = 一撚定係all in強攻傷

仲有今期隻千血花姐
通常攻撃ヒット数UP(JP) / Flurry(Global)/普攻double hit
明顯叫你推攻擊 玩普攻啦
普攻角有少少特別 all in普攻係pve/co-op 但PVP同auto痴線野就要all in減傷 唔洗跟特性

咁比人覺得係最廢個隻千血8600呢?
必殺技ヒット数UP / Bombardment(Global)/大技double hit
姐係所謂嘅「核武」呢D大技角主要作用係清場 秒王
而呢D角嘅5圍都好隨機
1.無月 攻極高
2.千血白哉 攻靈相近
好似1.同2.呢D 攻高到仆街or攻靈近到仆街 係唔撚洗理~!! 你覺得點好玩就點玩
因為呢類角普攻強攻全部都整到好平衡下
你想點玩就點玩 sup你用-CD 強攻 普攻 滿血全傷都OK
3.千血8600 靈壓高
得2條路 一係做sup 一係全推靈壓做核彈
大技double hit 好少會話PVP到 所以唔講

而千血白哉同8600都唔太啱PVP
影巴有無咁岩
句野既意思我明,純粹係冇諗到蟹=角色姐同埋かに同キャラ既讀音又唔係咁似
姐係千血小白同8600,塞哂3個轉神體比佢就得?
插件插強攻/-cd就冇乜所謂?
睇漏,自膠
pvp花姐,人狗,柒頭
放呢3隻係咪最好,定都係速劍八
情人節呀! 仲唔課金?
齊齊上席位
用遠攻近攻感覺無咁好
因為紅色制個D都可以打到好閪遠 藍攻都可以好細範圍 斬擊都可以係藍攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞