[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
唔夠-cd人用
想問下其實點樣判斷隻野勁唔勁?
例如出D新POOL個陣點先知邊隻係大獎 又或者分別D舊角拎唔拎得出黎用
神殺槍能力好屈機
只怪對手係崩玉藍染
出得一次就要死

諗住game入面會有個勁銀可以玩
隊長銀 = 心銀
其實係一隻幾勁既 心屬強攻角 (我又係抽唔到 )
呢D 其實只係大概睇到
隻角一日未用上手玩 都只係得D 資料睇 大家都係得個估字

簡單講下點估
首先得睇到既資料一定係公告入面既介紹

KLAB 既簡介 + 5圍能力 + 角色既SUP 技 + 習得技能 + 殺手
KLAB 既介紹 除左 簡單 HIGHLIGH 後面四樣野
仲會講埋額外野 隻角本身攻擊有冇 特殊狀態 / 有冇BOOST/ 回血技
PS. 奶媽通常保值 有奶便是娘

首先要睇 5圍 之前大力巴都講過
攻擊高 = 普攻角
靈壓高 = 強攻角
攻擊=靈壓 的話 KLAB 又唔知想試乜鳩

之後睇 SUP 技
20減傷 永遠是好

普攻角 配 減傷 / 普攻UP =
強攻角 配 -CD / 強攻UP =

如果唔係 通常都

習得技能
有冇DOUBLE HIT/ 霸體/ 狀態持續時間UP / 狀態技易D 中 (呢個好似淨係聖誔三刃 出過一次 但我覺得好實用)

殺手
死神/ 破面/虛 你係重靈地 / 繼承應該感受到呢三個殺手既威力
隊長殺手 係PVP 好強勢
十刃殺手 係垃圾中既垃圾 PVP 基本上見唔到十刃既存在 係打下BOSS 快D

估完呢D 之後就等睇片 主要係睇

普攻/強攻 起手既快慢/ 攻擊範圍
強攻又可以睇下幾多HIT
大技係唔係全圖 呢D

其他等 大力補充
補乜 有人睇先算啦

有冇話普攻同強攻角分別係咩地方特別好用D?
普攻角 -> AUTO 降臨 係穩D 另外PVP 你都好常見到佢地既身影
強攻角 -> 只有少量強攻色適合 PVP (EG 千劍, 千日番谷) 打協力/ 自己單人玩 都好爽快
明白
情人節新果三隻大家點睇
30頁 開始追POST 睇LA
成日隔幾版又問同一條問題
好比心機咁打完大段字出黎架
睇左嫁啦
問得唔夠清楚
想問下果三隻大約評價會唔會有ss以上
抽中左三刃 睇下值唔人值得升

因為 技屬 遠程強攻DOUBLE 角 太耐冇出喇 3刃 可以算係 現役最強
三刃係值得升既 -14CD + 虛殺手 你打繼承 + 重靈地呢D 都叫可以插哂-CD 無限開技靠殺手效果搵食

評價就.. 冇 因為我抽唔到 試玩又空裝空SUP 冇果種爽快感
PS. 我果得果個表流流地
自己用落D 手感同個表有落差
無技角就老閪都升3刃
佢唔算廢 但手感比起白哉 技一 崩藍 天鎖 ururu 完現碎瘋差幾皮

技一 崩藍 ururu 8/10
天鎖 白哉 完現碎瘋 共刀響河 7.5/10
3刃 7/10
個感覺大概係咁 原因就想知再講
日世里 10/10
日世里 你真識食
大白世界第一
我想問崩玉的意志點拎
降臨隨機跌,抽友情抽,pvp打到唔知幾多席以上送
任何一關降臨, 宜家60萬分既活動有兩粒, 抽友情點都會有, 仲有每個星期既指令

佢寫住最大時30% 咁點先最大到?
同屬咪30%
你就咁裝上去應該就見到隻花JER D能力加多左30%架喇喎
睇到了 唔該
我友情未抽中過呀

咁要升200都要一排先升到一隻
初頭玩係咁 玩得耐會多到用唔曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞