[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
首先要明白 所有怪/角都有個屬性既( Affiliation )
細分暫時 有死神/虛/破面/人間/ 無所屬 (暫時未有人間/無所屬既殺手 )
然後仲有 隊長 / 十刃

參下以下兩條LINK

http://jp.bravesouls.fyi/characters/61230

http://jp.bravesouls.fyi/characters/61229

千血草鹿八千流 只係一個死神
千血劍八 係死神 + 隊長

咁每隻角 上左6* 都會有個殺手效果 (Killer)

草鹿八千流 殺手係 十刃 咁就會打十刃多40%傷害
千血劍八 殺手係 破面 咁打所有破面怪都會多 20%傷害

PS .
死神/虛/破面 = 20% UP
隊長 / 十刃 = 40% UP
all in 左1千石 抽到last個下竟然中左G4 係巴士到yeah左聲
500石中g4
即刻收手
有冇邊隻青攻擊角推薦?
有時打繼承同重靈唔敢行埋去

我知嘅有 知四印同速一護
too bad 周一就係要你行埋去開技 所以麻麻地好用
力 : 無隻好用
速 : lisa 8刃
技 : 聖誕Ururu 白哉 響河 情人3刃
心 : 龍弦
知 : 4刃
得情人3印..
見到有G4 心郁緊抽唔抽好
唔敢答...G4真係好撚正 但所有炒冷我都唔會建議人洗咁多 最盡500 除非係限定角
加上 佢最近出故事關比人R石 姐係代表新限定角(劇場版2)近了
不過我見佢係出完現最後一篇 所以開始唔敢肯定月中一定係劇場版角
一係今個月中 一係今個月尾
限定角始終都係抵屌D

承你貴言
岩岩好 500石中G4
200石中石田爸同g4
200石中石田爸同g4

儲石等冰撚丸同千血,其他都不屌
秘技 : 頭盔術
見佢出個個故事係完現篇 可能月中唔係劇場版角
你地單抽隔幾耐先撳
直接千血第3彈

im ready
狂撳

單抽中4刃 叫左出黎
G4即日變公廁
好想掉哂落石田老豆度
之前用彩券抽中左,個下呆左10幾秒
抽左成千石都冇
新果幾隻節日角有無用?
呢排忙無玩成個星期
nope
十抽中左兩隻 原來係廢 唔怪得知我會中
wait...又唔係嘅 我以為你而家想追 所以先話無用 廢事你又掉石
邊2隻?
佢無啦啦出故事比人R石...嚟緊應該係大單野 所以先鳩UP廢姐
放棄.
700石1隻5都冇
非常正常
我2500都冇一隻呀diu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞