[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
你地都係打單人唔係打共鬨?
單人就肯定打啦,每次都有石攞
共鬥都會,但唔多,返工冇時間
辛辛苦苦掘咗750石俾隻拳閪我
唔知係咪仲有巴打好頭痕 到底繼承係咩嚟 點玩 點搞

6月尾個排 唔知KLab係咪食錯藥 出咗個繼承系統
個陣佢UP到好撚亂 要聽多幾次先明佢UP乜 所以各位回坑or新玩嘅唔清楚係正常

咁其實好簡單
姐係好似平時玩 會用D插件咁
不過除咗本身會得到嘅個個特性能力(強攻傷20% -12%CD 普攻傷20% etc)之外
仲會過埋一部分5圍能力比用緊插件嘅個隻角
如下圖

點升???
你撳落隻角嘅介面 望下插件個個位 最右會有下圖句 乜乜強化

而D藥水
就係 去打繼承之間(好閪難打) 有分屬 仲迫人一定要用剋屬角去打
係得繼承之間先會跌D藥水(上上圖D樽)
之後就拎D藥水去升隻角嘅link slot lv
個格slot有lv再插 「同屬6* 150lv或以上+技能樹100%或以上」嘅角 就可以繼承能力

1lv就會繼承隻角1%能力(多謝哂)
5lv就10%
10lv就會係20%
夠做啦 lisa真係幾勁下 繼承之間入面殺手3倍 下一次繼承係虛同破面怪
lisa係虛殺手 打虛有3倍殺手傷
速劍八 花姐 千劍 春水 千狗
試過一邊auto一邊做野 但好易分神
巴打你係咪係3席?
I mean 6席
今次都冇up
係難中啲
之前貼過一次
咁無計啦 分心呢D野
建議大家單抽野 隔一陣再單抽野會好D
我都係10抽唔中轉單抽就中冬獅郎
邊位巴打叫“等撚到佛誕”
單抽 十抽咩都試過了 都是全金光 睇黎無緣了 唔撚抽啦
我係衰貪心想中埋春水大白
咁起碼你有人形狗同千柒呀
唔係, 我3席

不過我自己都係唔用丸,因為我有金...................................
不過加攻裝,唔通強攻角先用咩
用藥丸係要埋暴擊傷
下次要計劃下 set個數比自己 唔得就算
得專屬炒冷
琴日話收手 結果都係繼續刷石抽
又抽多三十抽金光
好想要春水大白呀
新手一問 想問5星點升上6星呀
想要千柒
但千血仲有兩彈
真係狂開新ac都得
2000石一隻都冇
唔抽了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞