[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
主因都係 久南白個模組無心一咁好 不論auto定手動
我啱先都試咗2者既auto性能
心一係快白 半分鐘
可能過一兩日左tg你...有私事麻煩緊
8600?
就算而家抽到花姐都唔知要幾時先升到200lv玩得
D角都叫見得下人
但留意返 佢係國際版黎

你係咪玩緊國際版 唔係的話就會同朋友分開
三個黎比 心一護係最快

久南白 有招BOOST 技 你插哂-CD 都係 近20秒
因為-CD 角其實係靠不停開技 殺怪+ 避開D 傷
變相輸出少左 同時更唔穩定

8600 我冇
但就咁睇 輸在 少過心一 前沖技 (更加容易一招技打到2波怪)
如果係繼承/重0地 就 因為冇左殺手效果 只會更慢
8600招8秒咪就係dash
佢輸比心一輸係邊度? 唔係強攻範圍 係輸出
心一直接強攻傷x2 8600先1.4 仲要無殺手加成
同埋心一普攻係呢3隻之中最快
久南白會慢嘅原因 更大部分係因為強攻範圍
招8秒真係短得濟 普攻又慢
換著係技崩藍一樣係有boost 但快手快腳好多
因為D強攻夠大 印象中 之前直播有話過崩藍24秒係全game最大範圍
就係少左一招

同埋 我唔記得 8600 係冇X2 我以為有添
咁團隊合作黎講

8600嘅大招x2兼夾減防又有冇得同心一一戰呢
我想問下個必中5星飛 係咪只會抽中而家有得抽果3個POOL?
邊張必中5*劵?
一開波送個張 = 唔洗理
登入夠15日送個張 = 大池所有角(除咗新3角)

抽到呢隻 勁唔勁?
莉沙真係好好用 普攻都可以麻人
唔勁 年半前既角
都叫係PVP風光過 但已被淘汰
唔勁
另外2隻差撚到...以為去返上年4-5月d水平
8600呢d核彈角 用係最後一刻
心一就keep住輸出 唔同野 所以你話要比 係有d難比
因為佢地都唔係同一類角
團隊戰 叫開係協力

最重要既係 KEEP 住要輸出
始終8600 係冇DOUBLE 輸出就會低D

但8600 打協力我會講 暫時都唔失禮既 但未係 最TOP既選擇 (千年日番谷係力屬首選)

PS 通常同屬先會一齊比較
EG 心一同共刀戀廁 / 千血8600 同千血日番谷比
同一類角先比較 同屬唔同類都比較唔到
大技DOUBLE 黎講
其實每個屬 都係得果一隻起兩隻止

8600 力屬黎講 仲要係獨市添

所以 我會簡單分 強攻/普攻角就算

乜黎
公會 25號出
大力巴整唔整個公會 收流我地呢d新手
勇音好似都係
唔係全圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞