[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
玩近戰我直程唔敢玩普攻角
用啲強攻有技就開冇技就係後面等CD
識玩一定玩普攻角
打2野=你開一招技
普攻角 我得ALL IN 左攻擊/普攻UP 既 千血花/狗 先會玩
攻速快 頭兩野 斬死左隻怪

強攻
通常用 -CD + DOUBLE 強攻 + 有殺手既角 推哂-CD 靠個殺手

或者用G4/ 速週年一護/心戀廁 推高強攻
就好位儲氣 一野炸幾波怪
PS 但儲氣果時 比怪打中你就
我都係放曬減CD 無敵時間都係好緊要!
利申3隻都冇
要練吓技術先
唔好死打難打就得
冇錯 無敵時間 同埋 將D 怪打跌真係好重要
too bad 周一就係要你行埋去開技 所以麻麻地好用
力 : 無隻好用
速 : lisa 8刃
技 : 聖誕Ururu 白哉 響河 情人3刃
心 : 龍弦
知 : 4刃
協力普攻角減傷明明好好用
靠殺手輸出已經夠
重要唔易死
但係協力成日比人嫌棄

重點係佢地圖一已經訓左
協力用普攻角 = 慢 = 冇人權
強攻角先受歡迎
力隻西雫幾好用呀
得情人3印..
見到有G4 心郁緊抽唔抽好
我用過哂其他屬個D就覺得 西雫其實真係...麻麻地
最簡單就係招普攻 我好憎呢D分part嘅藍普攻 推怪能力弱 你射完之後閃走 會無咗1part傷
同埋8秒極窄 24秒感覺好慢 仲要唔係全圖
9成人都係拎隻西雫比千柒插
lisa 其實好似力西雫 但所有缺點改善哂 仲要有麻 所以我幾中意用
唔敢答...G4真係好撚正 但所有炒冷我都唔會建議人洗咁多 最盡500 除非係限定角
加上 佢最近出故事關比人R石 姐係代表新限定角(劇場版2)近了
不過我見佢係出完現最後一篇 所以開始唔敢肯定月中一定係劇場版角
一係今個月中 一係今個月尾
限定角始終都係抵屌D

BTW 因為轉玩法 早5日出預告 所以應該10 11 12 13呢幾日度會有月中pool預告
G4 真係好勁 你值得擁有
但我都係建議500石好喇 勁還勁 始終都舊左 (同埋G4其實個個月都炒架 )
千血角 先值得ALL IN

PS. 新篇出 完現
梗係估出完現既角
你地金裝係FREE抽定ALL IN
加加埋埋抽左 2K石 冇金裝
前排新春票 抽左兩件金鴨
建議唔好用石抽

某人簡介度打過8600 石 = 0金兔
然後佢而家齊哂
玩到想棄
有冇人想換其他game ac
冇金裝
呢個Ac玩左幾耐?
岩岩二週年個陣玩左一陣
中間斷開冇左
千血二彈返黎玩
前後加埋大約110日左右 睇返個登入獎勵
你有冇咩game想玩?睇吓同唔同到你換啦
留Tg比我?
介唔介意你留比我 我要隱藏身份
FrankLin776
殺手係乜嘢嚟
睇comment完全睇唔明
求教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞