[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
呢度有個問題 就係3月尾係千血第3彈
我唔理 到時先算啦
佢好似出d泳裝,西裝都係比人j
冇隻勁
千血好似得花姐係女
其他都係仔
唔好用囉

無另2隻咁好姐 唔洗當佢唔係千血掛
5*先on9
未開技同開左技根本兩隻角
其實勁架有D 不過呢D節日角嚟 一年先炒一次 所以會盡量出D替代品
會勁但又盡量唔會出到大池無呢D替代品
但都會整D獨特性比佢地嚟吸引人抽 獨特嘅造型唔講啦 但好似今次隻3刃咁
久違嘅技屬藍強攻角 仲要係-14%CD 隻7水 十年無出過力奶媽同減傷特性
上次隻小雨直頭係成2年無出過新技奶媽 無誇張 真係多過2年
咪係 D角本身有缺點 升完6*技 會修正返
邊度講?
月島降臨點破盾
同大家講下嚟緊幾個月會點玩 (預計)

1月31~2月7 情人節6% pool 3隻新 4隻舊
3隻新角嘅5圍總合已經大過千血第1彈4隻角
低過第1彈電影角最大個隻DD 但已經同心一乜龍睇齊
新角比較值得在意係隻3刃同7水
模組未知 我唔太詳細評論住 呢個係推測

3刃
無技角嘅朋友絕對可以一試 有預感比白哉好 強攻double hit + 洗衣機呢個組合 唔會衰得去邊
7水
應該係一隻比較掂當嘅奶媽 似係藍攻擊 如果模組OK 可以用嚟Auto 170繼承
但7水唔係強攻角 各位可以安心抽千柒
夜一
應該唔特別 春水替代品一號 各位可以繼續抽春水

2月7~2月10 炒情人七緒 + 2件蛋散
2月10~2月13 炒情人夜一 + 2件蛋散
2月10~2月16 炒情人三刃 + 2件蛋散

2月中旬
出新電影角 9成係diamond dust rebellion 紫色冰撚丸個套 5圍總合會係第2彈千血以上
因為係限定角 所以之後keep住炒呢套電影嘅角 炒撚到去3月中旬左右

2月尾同3月中 唔知肯定出乜柒 但大概會係以下呢D

1.新白色情人節角 本身以為會掉落月中
但見到今次情人節咁玩 有機會係2月尾就出 炒撚到3月中

2.是旦一D非限定角 新銀 新東仙 新山本 新無月之類 都可以係新拳西 新十郎之類

3.由於白色情人節已經成8隻角 再出就足足成10隻or11隻 所以有機會只係炒冷先算 無新角
如果係咁就2月尾同3月中都係 2.

另外 好肯定3月中會炒第一次電影角memories of nobody 心一 閪下 乜龍 炒法同今次千血一樣
用藍攻擊角
sor 我自己鳩估
不過9成9都係 3個月一次嘅啦
大力爸真係勁有心
成日都打一大段嘢岀黎
係 同埋見到有人問野好多巴打都好熱心去解答
咁對新玩同唔係好明點玩既人先有心機玩落去
true
有時唔得閒 見到D問題都有其他巴打去解答 有D感動

KLab真係夠哂淫賤 日本仔總結由6月開始嘅節日pool
信大力巴 儲石
大力巴係咪一開game就有玩
多謝哂大力巴
幾經一番努力同財力
終於齊7隻千血
想問7隻千血分別裝啲野同插啲咩
爆機啦仲問
冇裝,插錯野,咪又係pvp輸比人
速 角?
not 屬性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞