[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
BTW 減血春藥 > 鴨棒
反正都係出一出黎開大
千柒係咪冬獅郎
係 千血柒頭
點解咁叫應該唔洗多作解釋啦
有D難答 千血隻隻都係個個屬至top個堆
不過好肯定咁講 特別屈嘅 應該都係花姐同柒頭
每隻角都講下啦

花姐就
霸體 + 普攻double hit + 大範圍普攻 + 強攻heal + 大技heal + 大技有機會即死 + 減傷特性 + 2連閃 + 最快開24秒強攻
簡單D講 就係 戰士 + 奶媽

柒頭
全攻擊有機會冰 自身-CD特性 大範圍強攻 可以做永動機
大技冰10秒+減防 總之手動就會知呢隻野係痴撚線

劍八
PVP屈 第一隻強攻角有霸體 乜Q強攻角係佢面前出技都要比佢硬生生cut走
花姐唯一剋星 手動就無咁爽 因為無2連閃 普攻又偏慢
開完大技會卍解 15秒時間 boost普攻強攻傷20%

春水
手動好爽好勁下 普攻夠快夠大 強攻2係秒王技 大技有即死 但PVP唔太掂

人形狗
第一隻心知屬普攻double hit + 霸體 + 2連閃 因為係第一次有咁嘅組合 所以好特別
不過光環已經比花姐搶走哂 但都有野好過花姐 就係佢係全game最高普攻傷個隻角
佢開完大技 普攻last個hit會多咗天銘王隻手揮刀 好撚大範圍 無時限 除非死咗

白哉
有盾

廢事你地咁易中到花姐
速屬個個咪用riruka開大技 弱體角 大技又高傷 又死神killer
同埋大技弱體唔淨止得2刃 月島 riruka(完現條臭閪) 呢2隻大家應該都抽唔少 可以用下
無弱體都可以玩減防
同埋大家好憎抽到嘅8600 其實係核武嚟 就係用係呢D情況 一野炸落去清場(大技double hit)
字海

好有心機
最後個2隻
大白好撚慘
8600都叫核彈有D用
其實我搞下笑姐 同埋千血白哉都係大技double hit + 減防
啫係盡刷30%攻?
啱啱刷到第二個
睇完上面一咋字 見到有盾已經笑左

仲整多句 廢事你地咁易中花姐
有攻推攻
30攻 呢D 刷下刷下就齊
如果第一彈一隻都無係咪中千柒就收得工
隻隻都勁 你中意可以狂抽
全4星 已經可以收工 冇撚唒石

抽左幾多

1000石
廿幾抽炸 自從上次千血allin唒啲石 依家啲石草得好辛苦 一次過又冇唒了
所有千血角 都係 你值得擁有 之選

第一彈黎講 狗 / 春水 / 柒頭 呢三隻係勁D
白哉 就模組望落冇咁好 但其實用落都手感好好 同埋幾好玩

追唔追就 見人見智喇
白哉
KLab嘅白老鼠 9成試驗野都一定出落白哉先 亂舞角 洗衣機 呼拉圈洗衣機 1.6殺手傷 盾...
都整到奇奇怪怪 無次勁 今次千血叫好咗...起碼有招大技double hit
呢隻野有好多試驗性嘅野
1.盾 + 滿血全傷害20%UP
2.普攻last個野係3倍傷 如果近放
3.招強攻2(姐係盾) 係秒王技(近放)(千血春水都有)
4.普攻傷強攻傷無偏向邊一邊 都OK勁 想人試玩滿血80%全傷害UP
5.第一隻似樣嘅技屬破面殺手
6.久違嘅技屬藍攻擊角
不過KLab夠哂賤
出完白哉下一隻月尾就係完現碎瘋 技屬 破面殺手 有強攻double hit -14%CD特性
成個組合...都比人感覺係落緊某隻千血角面

爽手 好玩 大技double hit 清場用
最重要嘅係 千血柒頭嘅插件
癲 最唔易比取締個2隻
中左千狗同春水

千狗係咪玩普攻?
係 負皮已俾
千狗 係 冇腦推攻就OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞