[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
日番谷同速劍用咩裝好
錶,書,頭帶
日番谷 鴨/ -血+靈裝 / 轉神 同埋 EXTRA 係加靈壓既 衫/狗

速劍 平民裝 兔狗衫 EXTRA 要推攻
千柒係咪同我有仇,課埋金都唔出
唔該巴打
3神器
個「遲早」 要好遲下 起碼3個月啦 先會有機會有下一隻霸體強攻 仲要9成9唔會同屬
千血劍八先啱啱係第一隻霸體強攻角 距離下一隻有排
呢D突破性嘅野 唔會咁快出隻新嘅踢走佢 要出 都只會係下一次千血 仲要唔會同屬同特性
有得霸體個D
通常都係原著唔怕死or大大隻 5刃 想屌撚死劍八嘅花姐 不死身嘅汪財 無特色嘅0刃 劍八
KLab唔會咁輕易打呢D勁角/人氣角面 除非無乜人氣個隻就會

你所講 千血飛機場屌打柒頭
如果真係出 係的確屌打硬 因為舊不如新係手機game定律
但...講起控場 呢個又係 其實好少出全痲/全冰/全弱體嘅強攻double hit角 出親都長命
老實 連全火/全毒都少出...
最緊要嘅係 就算真係出 都好肯定唔會同上一隻同屬
所以2者極少機會會同屬

不過出痲痺角嘅機率都幾大
痲痺的確同冰一樣做到同樣效果 但全痲痺角係極極極極極極極少出 對上1隻係長廁郎呀
而全痲痺強攻doubleh hit係直頭無出過

同埋除咗5圍 成隻角整體好難會被取代 特別係D大單野 好似千血咁 千血角明顯就係要企係頂點一排嘅角嚟 自然唔會咁易被超越 以往例子有完現一護 速劍八
暫時見過完全取代都係得 G4踢走G9 不過都用咗3個月時間

係啦...我講嘅完全取代 係同屬同特性同殺手 但模組同5圍都優勝於舊個隻 先叫取代
好似心4刃2歸咁 12月尾出6*ver 要到6月中先出隻心銀勉強叫取代佢 正式取代係7月下旬

所以唔會取代 頂盡係叫有替代品撚下 因為可以係唔同殺手唔同特性
最後最後 之前都有提到 就係而家D新角其實差異好微 所以最盡就係90分同95分嘅差別
唔好課 雖然千柒真心勁

真係要課就單抽啦 隔一陣咁抽一野
控場加霸體 呢個組合 太癲
就算有得未必有DOUBLE
琴日每隔3,4個鐘單抽3次
中左千柒

大波波系列
情人節pool
呢3隻野已經係數字上多第一次千血少少
但模組未知 唔下定論住

另外 而家出咗情人節pool我就更加肯定
2月中係電影角pool 今次會係紫色冰輪丸個套 有興奮可以留石
大波波
交哂比我
7水都...?
岩岩爆左2500石,終於有柒番谷
仲有樣野改變 由今個月尾pool起
試玩隻角會係6*max狀態 唔再係on99 5*
而次數會由2次變成99次
等白色情人節pool
2次真係超on9
有7水咩 睇唔到喎
淨係見到夜一同三刃
死gay佬
有大奶奶唔要 要仔
HEHE

咁要等下個月喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞