[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
冇錯 靠開技無敵先有安全感
食中一下都好危
你地之前又話用泥up會掉多啲水既
邊個放山埃
泥up都比你入咁好人
嗨我係新手呀,我想問我係唔係可以等下一轉先再抽嫁啦

我手殘要用1隻回血
係,啲好嘢啱啱過晒而家都冇嘢好抽,今個池個大獎你又抽埋
儲石吧
咁我依家係唔係主要升大獎得喇
之後係唔係升藍染先
你就係得七緒用得
不過你可以升啲5星角上6星拎埋啲石既
除咗七緒其他都係升到6星150攞石就得(淨係升升lv嗰條樹)
七緒可以升到200
原來係咁
等我仲升過下隻藍染
原來可以咁升
我仲以為要全部嘢升曬
5星升六星係要升滿,6星就唔使
2月6出公會
3月開公會戰
我追咗咁耐post好似未見過有人咁講 定係ching睇錯?
泥UP淨係對強化晶石有效咋啵
死咗直接kill apps 再唔係就帶隻healer入去
出過2隻 2隻大技都係卍解
1隻虛圈服(2016年6月30) 1隻隊長服(2017年6月16)

虛圈個隻真係好撚廢 廢撚過你用coin屎換個D
同埋
銀嘅虛圈服ver係未重製 所以可以期待下
順帶一提 2月尾or3月中會出嘅白色情人節入面 都有隻係銀
3隻銀嘅強度排位
隊長銀>>>>>情人銀>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>虛圈銀
公告 更新預告
2月6出公會
3月中會更新公會戰

未來更新plan (無講日期 預4月尾左右)
1. 出協力復活專用item 唔洗爆石
2. 打協可以再挑戰 唔洗重新搵隊友 直接原team人馬打多次
3. IphoneX 適性
4. 協力對話欄自訂句子(佢話呢個難開發 可能要更耐時間)
啱喇對住啲冚家產走場唔復活總要有個地方鬧人
有d仲仆街 死左觀戰
得返我同另一個
人地食石繼續打 咁唯有同佢打埋落去
佢地就睇住人地食石打
而家先係隻GAME 既開始
成套bleach我最鐘意係銀
出隻勁少少既我會all in我身家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞