[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [8]

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有嘅
你隻千柒or技一同對面隻知劍八隔開2行
呢個情況下 只要加埋
你另2隻普攻角(爹爹 千花 G狗 速劍 響河 屋宇) 夠硬淨 頂到G劍D強攻就OK
你隻千柒都夠高傷 就OK
你講完搞工我好想抽速劍八個池
你而家有邊幾隻千血先?
千血以外 又有無其他角?

八千流3/5
升緊隻6手5刃
咪鬼又掉石抽速劍
你D角極之好 認真
無謂掉石抽速劍嘅必要(well 你想抽可以250石內嘅)
我見KLab好中意抄6手同速劍 所以唔急 你想要boost效果 可以用技崩藍
更何況 月中近了
留意13 or 15號呢D日子有無預告
我依家pvp 係花姐 左右千血劍八 技崩藍
係第三席打極都係抆車邊係保留
我有無邊幾隻係一定要升到200
速劍就冇必要追喇...

一定要升 果D 都見你升左
黎緊係技 屬 極限共鬥
見你新戰有藍染 有心就可以整埋遠程 技 毒蜂

然後如果你想 搞埋繼承既 可以將D SUP 技強化左既角上 200
EG 力 夜一 / 石田 / NOKIA
最要200個堆你都200or200中(6手)

下面個D叫做有200嘅價值而你又唔係升緊嘅(但唔急)
力 : 石田 夜一
技 : riruka
速 : 隻8600都OK嘅 可以升嚟玩住用住先
心 : 共刀戀廁
知 : 阿近(哈 估唔到呢) 呢隻無有多崩意先搞
裝嘅問題
3席好多老patpat 唔洗咁灰 留到位已經利害

我 三席-> 副隊-> 三席 ->副隊 無限輪迴
唔該晒 兩位巴打
我知個方向點啦 唔該晒
有無需要衝上隊長席?
睇報酬好似無太大分別

獎金獎品非常唔豐富
PVP COIN 換既野亦都冇乜特別.
黑筆個個共鬥
D人一入場就衛過去食紅圈
佢地ON9 only
入去協力區 搵下人幫手is ok
啫係我隻技一已經可以入倉
不過我知屬冇鴨棒又冇滋養劑 睇黎都用住技一先
抽左成千石都冇金棒
另外花姐鴨棒roll 左個全xxx3%up留唔留好
全能力都係冇乜用

btw 花姐係普攻角 extra要推攻 裝方面首選兔狗衫 (金裝唔計)
鴨棒係加靈壓 比強攻角用的
隻game最後會唔會出友哈
千血未必出到
睇下人氣夠唔夠 出埋動畫 因為 KLAB 係簽左動畫 跟出
或者 klab 同jump 傾到 多D 角色出黎
想問下心完全虛一護有無用 6舊水剩抽到呢隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞