Super Junior SS7香港場瘋狂買飛相愛相殺討論區(13)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
團魂爆發
真你好感動
最近真係會有預感有生之年一定會見返13人

都慣啦 毒唯
嘩嘩 其實去到佢地依家咩都唔怕
真係好有機實現13人同台
真係韓庚打架

https://star.ettoday.net/news/1092269?from=fb_et_korea

https://m.weibo.cn/1681037890/4195820812659391
有片有真相
本來諗緊係咪職員同佢講要po咩
但原來係佢自己揀相
其實佢大可以揀完9張相打啲官方說話就得
最後係自己自拍加落去
團魂爆發
好感動
最近真係會有預感有生之年一定會見返13人
見李赫宰成日話我地 等我都話下先
重睇番一次神話放送
覺得李赫宰綜藝感真係差左好多
抵比李東海話你😌😌
海自己仲衰喎
真係 好感動
其實係 而家海海獨特style真係好笑過李赫宰勁多
海依家存在感超勁
2018年金唱片中EXO粉絲喊著SUPER JUNIOR的應援口號引起關注。

11日,在2018金唱片頒獎典禮前,SNS接連出現了拜託EXO粉絲應援SUPER JUNIOR的粉絲
請求。

SUPER JUNIOR粉絲表示:'在金唱片門票索取結束後才得知SUPER JUNIOR出演消息'和
'SUPER JUNIOR的舞台希望大家多多給予應援和支持',並上傳了SUPER JUNIOR應援口號
,'請求大家廣泛傳達'。

對此EXO粉絲給予承諾:'我們會代替SUPER JUNIOR粉絲為其應援',而確實在頒獎典禮
中,當SUPER JUNIOR獲得本賞時,EXO粉絲們給予極大的歡呼應援聲。

某個網友表示:'當SUPER JUNIOR在舞台表演時,EXO粉絲們看著手機,跟著喊口號應援
的樣子很有意思。'

另一方面,SUPER JUNIOR在11日的'2018金唱片'唱片部門得到唱片本賞,EXO獲得本賞
和Genie Music人氣賞並占據Global人氣賞獲得了三冠王。

全韓國都要針對SJ
次次都唔前一日先講有佢地
出曬飛先講有佢哋嚟 都唔知係乜嘢玩法
今次要多謝下Exo fans
稱讚你EXO-L
ABline剪埋頭髮就完美
由3輯開始飯到而家
好想睇super show,
想知仲有無方法買到飛。。。。。

利申男飯
圭更左twitter
我都搵緊
大雲剪左頭髮啦
呢張希大真係好似袁靚靚
男飯!!!!!!
祝你快d搵到
開心屎
佢好愛李赫宰啊
終於潛完水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞