Super Junior SS7香港場瘋狂買飛相愛相殺討論區(13)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
我覺得有d洗腦先係kpop同埋容易d大發
佢地唱依d唔叫老叫經典
本命冇特別邊個 不過偏愛忙內始源東海
好似係驢... 騾係咩樣? 分唔到
係啊瘦咗
應該係驢
正呀
真定假架隻驢?

而家興驢驢cafe?

張圖好正
你好,我都係中學開飯SJ,相信大家年紀差唔多

其實我都鐘意Sj 嘅洗腦口水歌 至少旋律都幾好聽,不過如果成張專輯黎講,我就鐘意八輯
新聞用岩成員嘅相,而且選左張好正嘅相
見到有人話架車就高過海海
依家year3了
中六dse就少左追
同志阿!
姐姐我已經master畢業了

你今次香港場買左飛未?
Miss左
打算遲d先買 依家官網冇靚位啦
你打算等人放飛? 而家官網除左輪椅已經無位。
罰你兩倍速跳sorry sorry
我都覺得呢間公司好有眼光!!!!好似話d車都幾貴下

另外係架車太高咋
https://www.youtube.com/watch?v=NSlJLROwXNI
26:13開始 但未有中字 網上啲cut都唔完整
係阿 咩都買唔到要等人放
蓝家人该怎么表达对罗pd的感激和喜爱呢……之前新西游记因为有圭贤的关系所以总用suju的歌作BGM就不必说了……然而最新一期的姜食堂,居然用了scene stealer!这是什么概念呢,也就是说老罗的班底要全部听完一整张新专,才会发现这首被人遗忘的但是很好听的非主打[作揖][作揖][作揖]我爱老罗[爱你] ​​​
蓝家人该怎么表达对罗pd的感激和喜爱呢……之前新西游记因为有圭贤的关系所以总用suju的歌作BGM就不必说了……然而最新一期的姜食堂,居然用了scene stealer!这是什么概念呢,也就是说老罗的班底要全部听完一整张新专,才会发现这首被人遗忘的但是很好听的非主打[作揖][作揖][作揖]我爱老罗[爱你] ​​​

真心好感動 聽到嘅時候勁開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞