Super Junior SS7香港場瘋狂買飛相愛相殺討論區(13)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
有人話佢上年坐過監,但原因冇講

黎緊既行程
10 看見你聲5(特)
11 金唱片
13 馬來西亞
15 偶像運動會(特)
18 平昌冬奧會火炬(大雲東海)
25 KBS首爾歌謠大賞
27 SS7 新加坡
28 SS7 泰國
應該無翻錯既
KBS首爾歌謠大賞 係咪因為罷工變左成1月先搞?
好耐無見佢地有得上歌謠大賞
原來歌謠大賞係首爾個個 只係起KBS播 自膠一打
🤤
係喎 竟然最重要既野忘記左
希望有獎攞啦
Push
20180108 #艺声#IG&TW&微博更新一则 【转载请注明金钟云吧 翻译:Yuki】以后朋友拜托唱祝歌的话拒绝了吧 .. 🤭 #紧张男 #忘词男 #摸纽扣男 #低头男 #搞垮祝歌男 #害羞男 #朋友结婚笑容炸弹男 #拍子错了男 #到最后不放弃男 #假装流泪男 #他的名字 #金钟真
https://www.instagram.com/p/Bdrv-oCH1U2/?taken-by=yesung1106

笑到癲

又有新投票啦
SJ VS Apink
Push

cap左圖先發現遲左步
領先!
【ig】180109利特:..如果時間能倒流 想回到那個時候.. ​​​

藝聲回覆-哥 出發吧 晚了的話要罰款的~
神呀這哥..
【ig】180109利特:..如果時間能倒流 想回到那個時候.. ​​​

藝聲回覆-哥 出發吧 晚了的話要罰款的~
神煩呀這哥..
亂入一下 想問有冇人放飛
同埋大家有冇聽過話加場
官方無聲氣話加場
買唔到飛好傷心
[急]

金唱片down apps 投票!!
http://isplus.live.joins.com/goldendisc/en/vote
push
仲投到咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞