Super Junior SS7香港場瘋狂買飛相愛相殺討論區(13)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
係ig見到有飛買 決定唔到買唔買 拎左相睇 點分真假?ㅠㅠ
有假嫁咩

我約左聽日交收
睇飛都似真 但張飛係咪真係佢架 定佢偷人圖
最緊要當面俾錢同收票

我係約當面交錢換票 佢話係幫朋友放
睇落似真+1 換票可否去通利附近?問下通利係咪真?

我上網睇人話,通利無得驗票
我今日收票,同事話都應該係真
有興趣,幾錢到?
間店係賣手機殻既?
想問除左FB大站搵飛之外仲有咩可以搵到
IG 要search 啲比key word可以搵到
我見大站個個post都係求票仲要冇人應佢地
心知不妙

我係search ss7hk 但係好多都好貴 980票最平都賣1800 我而家買個張,係1280位賣1500,佢仲有一張
係咪仲有多張

間店係賣手機殻既?

係啊
出左坑一段時間
想問下有冇人有興趣boys in city Paris 本寫真
係限定版黎 因為真係幾大舊 屋企冇乜位
但又唔想晒左佢
有冇人有興趣接收佢

但本日記唔見左同個盒有少少一點點 其他齊
淨係掀過一兩次
大概300蚊
有興趣不如留line /telegram
睇微博話加場
睇微博話加場

應該加啦,冇理由淨係開星期六一場
但除左微博 好似都冇其他消息話會加...
小道大家睇睇就好… 希望有啦……
莫名不安……
希望新一年只有好消息
171231 厲旭12月的家書 第17封信♥

給我所愛的人們^v^

E.L.F 你好? 是12月的最後一天了呢^^
多災多難的2017年即將結束而新的2018年即將來臨,大家都有在好好的整理吧?
覺得今天是個很好的日子因為能以文字的方式和大家見面.

我也在整理心情,想到在軍營里所發生的事情~很多煩惱的事情,要一一放下的事情,在反省的事情,也為了能讓大家看到另外一個更好的我而在準備著. 沒能說的話...整理人與人之間的關係..真是...成為32歲的這時期覺得只有數字是老的讓我好害羞同時也有很多的想法.
雖然希望能舒舒服服的..酷一點的,像沒事發生一樣就這樣過了但有時也會想要認真的想下問題是從哪裡開始,就這樣反復的思考了~

但一想到我們E.L.F們,問題的線團(比喻打結)好像都解決了,真的很感謝大家. 然後覺得又是能期待的明天讓人安心~
謝謝! 真的感謝大家~^^

我們E.L.F們如果也有覺得煩心的事,或許會讓你覺得很吃力還是很疲倦的時候,看下四周圍會讓你回想起感謝的事情,希望大家都能度過一個很溫暖的年尾.
2017年對我來說也是個意義深重的一年,大家也過了個...每天都精彩的過著的一年對吧?

我也覺得時間過得特別快,會不會讓你有想要好好的珍惜保管好這些時光呢~
雖然是小事但讓你覺得很感謝..
希望大家能以這樣的心情來迎接2018年.

前幾天發生了傷心的事情所以心真的很痛但多虧了大家的安慰,我現在心情有好些了. 或許還有擔心的人,想借著機會感謝大家,希望大家能祈禱鐘鉉能在天上好好的過著. 為故人祈禱冥福.

直到最後都在等待著我的書信,感謝大家一直以來都有閱讀我每月向大家問候一次的書信. 希望大家能健健康康,過著溫暖新的一年. 就這這裡結束書信.

Ps. 我會再寫信.新年快樂!! 我愛大家^v^

2017年12月
厲旭上^^

轉自:銘儀_
希望新一年只有好消息

講個好消息
2018年小旭就可以回到大家身邊啦~

好掛住你個名呀
大家快啲頭idol champ 而家第三啦!!
嘩 正
大家快啲投idol champ 而家第三啦!!
打錯字都唔覺 太開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞