Super Junior SS7香港場瘋狂買飛相愛相殺討論區(13)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
唔知到時會唔會出現有藍家人結左婚生左女然後個女又係藍家嘅時候呢...?
我仲未抉擇到
都鍾意會唔會好貪心
因為我好鍾意見到一班人感情好好
好想快啲睇supertv
好似話韓國時間7點幾先會唱runawy+blacksuit
180111 金唱片 #SUPERJUNIOR

7:30PM 本赏獲獎

係咪叫有獎

膝蓋不痛嗎
180111#第32届金唱片#唱片部门颁奖典礼,#superjunior# #利特# #艺声##东海##银赫##神童#走上红毯~ ​​​​一群完全不受控制的爱豆,一上来,不用MC指挥自觉的向记者问候,摆POSE,#金唱片#都熟门熟路了呀[偷笑][偷笑]最后#利特# #神童##银赫# 还向记者们行大礼送新年祝福,但是这么搞笑的模式也是史无前例。今晚演出期待!!!

佢又做乜野!
大哥你年紀唔細架啦 唔好咁黎身體搞笑啦
第32届金唱片 - 唱片部门颁奖典礼, #SuperJunior 走上红毯,#神童# 偶吧公开自己的衣服尺寸是110,#利特# 说 #金希澈 在对面录制<认识的哥哥>稍后会过来,还有 #银赫# -神童-利特都各自给记者行大礼,利特和神童还借走了主持人小姐姐的话筒,开启MC模式.有趣是老少年们最有趣~
被超越咗

果然wanna one真係好多fans
大家加油!

大家加油!

大家加油!

都係申東熙識玩

依家反超前
繼續加油

李赫宰

專業嫌棄大雲
得返兩日 一定要keep住啊
下個應該到佢地出黎啦
仲未恢復?
智孝頒獎俾佢地啊
我都伏左 以為搞掂 早知搭巴士
@老少年数据报
#非官方大字报##SuperJunior# [SJ再获金唱片本赏,刷新“金唱片史上最多受赏”新纪录[威武]]1月11日,韩流帝王#SuperJunior#凭借正规八辑《PLAY》 获得第32届韩国金唱片颁奖礼专辑部门本赏,展现十三年长寿idol组合不变人气[威武]截止当前,SJ累计在金唱片颁奖礼中获得20个奖项,成为金唱片历史上获最多单一类别奖项的歌手,同时,他们连续9张专辑(8张正规专辑、一张特别专辑)获得本赏,创下史上最初、最多纪录
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞