Super Junior SS7香港場瘋狂買飛相愛相殺討論區(13)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
@HenryPrince刘宪华王子粉丝站
#我独自生活##HenryLau刘宪华##2017MBC放送演艺大赏# Henry获奖感言:虽然我不知道自己是否能获这个奖 ,但是得到这个奖后我非常的感激 ,比起获奖我觉得能够做节目更让我感恩 ,不知道你们相不相信 ,其实最开始我做电视节目没有什么自信,做综艺以后 , 逐渐找回了Henry的自信。所以真的很感谢 ,yeah ,还有, 时间的流逝让我知道周围的人对我来说是多么的珍贵 很,感谢我独自生活family ,谢谢彩虹家族,世放送family ,我们的摄影 导演 ,编剧 ,所有的人我都很感谢 ,还有, 周围好像有很多比较忧郁的人 ,人生真的很短 如果时间拿来忧郁的话真的很可惜 。大家要爱惜自己 !谢谢你们!
----------------------------
要好好的

Henry
係ig見到有飛買 決定唔到買唔買 拎左相睇 點分真假?ㅠㅠ
有假嫁咩

我約左聽日交收
睇飛都似真 但張飛係咪真係佢架 定佢偷人圖
最緊要當面俾錢同收票

我係約當面交錢換票 佢話係幫朋友放
想問除左FB大站搵飛之外仲有咩可以搵到
IG 要search 啲比key word可以搵到
我見大站個個post都係求票仲要冇人應佢地
心知不妙

我係search ss7hk 但係好多都好貴 980票最平都賣1800 我而家買個張,係1280位賣1500,佢仲有一張
係咪仲有多張

https://youtu.be/07fY81FqVhk
回帶 好可愛

救命點解可以咁可愛
希大 圭圭
+1
非常稱讚你
投啊!
笑死 超可愛
剛投
呢條友係五月天個度呃過錢,過哂數比佢無左影

周圍都係呃人既
大家真係要小心
唔係面交要先入數既
又唔係賣得特別貴
真係要諗諗先
呃人錢絕子絕孫
除非搵熟人訂票,請大家千萬唔好入錢,當面交收!

下次開始我買票要一次買8 張
睇落似真+1 換票可否去通利附近?問下通利係咪真?
出左坑一段時間
想問下有冇人有興趣boys in city Paris 本寫真
係限定版黎 因為真係幾大舊 屋企冇乜位
但又唔想晒左佢
有冇人有興趣接收佢
我過左半數
依家有啲驚
幾錢!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞