Super Junior SS7香港場瘋狂買飛相愛相殺討論區(13)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
我未睇開呢d, 有冇人知係第幾期,我去b站搵黎睇
羅pd幾時肯開套團綜比sj
應該係最新個集🤔
一定好好笑
蓝家人该怎么表达对罗pd的感激和喜爱呢……之前新西游记因为有圭贤的关系所以总用suju的歌作BGM就不必说了……然而最新一期的姜食堂,居然用了scene stealer!这是什么概念呢,也就是说老罗的班底要全部听完一整张新专,才会发现这首被人遗忘的但是很好听的非主打[作揖][作揖][作揖]我爱老罗[爱你] ​​​

真心好感動 聽到嘅時候勁開心
一定好好笑

嘈到拆天
仲播左好長
正啊
不過節目組可能會崩潰
【NEWS】171227 韩网新闻#李东海#相关:Super Junior东海X凯迪拉克 合作曲 'Perfect' 音源&MV将公开 ​​​

海海想唔紅都唔得啦
正呀

張圖好正
新聞用岩成員嘅相,而且選左張好正嘅相

呢間公司有眼光
見到有人話架車就高過海海
我都覺得呢間公司好有眼光!!!!好似話d車都幾貴下

另外係架車太高咋

李東海:我唔要面架依家?

蓝家人该怎么表达对罗pd的感激和喜爱呢……之前新西游记因为有圭贤的关系所以总用suju的歌作BGM就不必说了……然而最新一期的姜食堂,居然用了scene stealer!这是什么概念呢,也就是说老罗的班底要全部听完一整张新专,才会发现这首被人遗忘的但是很好听的非主打[作揖][作揖][作揖]我爱老罗[爱你] ​​​

真心好感動 聽到嘅時候勁開心
一定好好笑

嘈到拆天
正啊
不過節目組可能會崩潰

一月唔係有新綜藝播咩
究竟東海身高係幾多?
https://lihkg.com/thread/511294/page/1?ref=ios

笑死
171226 EP.4

EP.3定2有mr.simple
一定狗衝!!!
想想都正
只係肯定大雲係178
海有冇墊?

係微博見到
特都成日墊架喎唔係咩
好cute!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞