Super Junior SS7香港場瘋狂買飛相愛相殺討論區(13)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
係ig見到有飛買 決定唔到買唔買 拎左相睇 點分真假?ㅠㅠ
有假嫁咩

我約左聽日交收
想問除左FB大站搵飛之外仲有咩可以搵到
IG 要search 啲比key word可以搵到
我見大站個個post都係求票仲要冇人應佢地
心知不妙
唔記得問埋添
佢地年尾係咪唔出席任何音樂節目嫁喇?
冇佢地陪住過好悶
想問除左FB大站搵飛之外仲有咩可以搵到
IG 要search 啲比key word可以搵到
我見大站個個post都係求票仲要冇人應佢地
心知不妙

我係search ss7hk 但係好多都好貴 980票最平都賣1800 我而家買個張,係1280位賣1500,佢仲有一張
我覺得手續費係要比既
980賣1800真係有少少離譜
fb大站要不時mon住有無人放,不過我諗點都會安全過ig
ig d 價勁高

雖然唔知係咪真,但大家ig買飛要小心!!!
有啊 之前d人先係weibo話香港場有a區假飛
係咪仲有多張
睇飛都似真 但張飛係咪真係佢架 定佢偷人圖
最緊要當面俾錢同收票
#放飛 #放票 #sjhkelf #sj #ss7hk #ss7inhk #ss7inhk放票 #supershow7inhongkong

試下有冇?
貴到……
Weibo都好多人求
好賤 呃學生錢
想當年我都試過買ss4比人呃錢
搞到我無得睇ss4
個條仆街呃左成十幾萬 仲要依家都風流快活
報哂警上左報搵埋啲垃圾議員都捉唔到
屌佢
香港?
唔明d人點解咁賤
好似係澳門場
然後仲要不停影到繼續接明星機
佢有出過黎講話咩屋企人有病所以拎左筆錢黎醫
之後又病試過inbox 我過幾日退錢 退到依家1蚊都無退過
啊 呢個情節我好似以前有聽過
我應該係有見過呢個人個名 同手法
因為真係好出名好多苦主
大把人識佢 上埋報真係唔得佢死
開電視啦大家!
開左
睇緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞