Super Junior SS7香港場瘋狂買飛相愛相殺討論區(13)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
係facebook 見到 仲諗住番屋企投
對不起各位
#靠北SuperJunior14080

#圖源自슈퍼수니어_ELF_Together_Forever
大家都知道 哥哥們會出席
1/11的金唱片 & 1/25的首爾歌謠大賞了吧
還記得MAMA那天嗎
這次 我們讓哥哥們不只是去幫別人表演
而是為了拿獎而去 好嗎?

金唱片投票已經結束了
我們最終是第五名
不知道有沒有機會拿獎、但有點渺茫
首歌投票也已經開始一陣子了
雖然有點差距
但我們還有時間、我們還能努力
讓我們一起加油、一起把哥哥推上去拿獎!🏆

距離首歌投票結束還有14天
因為「韓流特別賞K-wave」只有一個名額
但「本賞Main」不只有一個得獎者
雖然韓流特別賞目前是第三名,但跟前面兩個大勢團相差太遠了,不可能追得上
所以現在讓我們
🌱把票集中投「本賞Main」🌱

第27屆首爾歌謠大賞-投票教學
1. 官網下載app
http://www.seoulmusicawards.com
2. 登入(可用臉書或推特帳號)
3. 勾選同意
4. 賺取免費P幣
5. 投票「#Main」 #SuperJunior - #Play
(100P幣投1票,一天可投10票)

首歌投票不像ShowChampion或理想盃或MAMA一樣簡單容易
它需要一直完成任務(看影片、下載App玩遊戲等)才能賺P幣來投票
我也知道很多妖精們都已經投入職場
不再像學生時代一樣有那麼多時間和精力
在忙碌疲憊的一天後來完成任務賺P幣
但我們不要怕麻煩、一起盡全力
不管最後我們能不能把哥哥推上領獎
但至少我們盡力了!是無愧於心的!💙

讓我們一起證明
即使過了12年、寶藍海的浪潮還沒退!💙
大家團結投票、拿下本賞!((大喊

我們都想把Suju推上台領獎、對吧🏆

投稿日期: 2018年1月9日 23:09 CST

原來真係仲有😳😳
咪係囉
唔明點解一個頒獎禮既投票要咁繁複
連公信力最高既金唱片要黎屈粉絲錢 好過分
癡線 個金唱片要玩幾耐先賺到1000p

黑唱片嚟
好型啊頂

仲有腳既???
想講朴正洙係咪無用鞋墊
我只知道李東海應該有😂😂

仲有腳既???
想講朴正洙係咪無用鞋墊
我只知道李東海應該有😂😂

琴晚無聊睇番年代久遠既了不得的外出
發現赫海都無用鞋墊用得咁瘋狂
因為雲赫海企埋,大雲係高半個頭
但依家一樣高,有時仲高過大雲

拿我份人好均真,呢輯相海哥企得前
睇落係應該高啲
其次鞋墊呢家野
唔用仲出奇啦
李赫宰做咩整左個雙眼皮出黎😂😂
特哥留言:去做手術啦
😂😂😂
金鐘雲又係下面留話嚇親佢
新西fb 更新:我愛你我愛你我愛你我愛你我愛你我愛你我愛你我愛你我愛我愛你我愛你我愛你圭賢啊我愛你我愛你我愛你我愛你我愛你

睇完新西終於明白點解打我愛你
笑到癡線

好青春 成個20出頭少年咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞