[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下你地打一場繼承 大概執到幾多粒?
睇下洗唔洗爆石繼續打

好少咋 170協就10左右 單人170就5-6左右
不過我就廢事再打 因為嚟緊有疊藍
係咪無人打喇
睇下洗唔洗爆石繼續打

唔該大力巴
疊藍係咩意思
唔關我呢D新手事 試都唔駛試
睇下洗唔洗爆石繼續打

唔該大力巴
疊藍係咩意思

一次性用n張藍 但淨係需要打一場
打繼承?
而家有唔少雫可以用,但無角想升200
繼承跌得好少
打共鬥170繼承有一大進步 只係con左6石 但已經係用緊我叫做最勁果隻
成日見到人用知四刃 屌~真係好想要 決定儲石儲到佢炒冷為止
打共鬥170繼承有一大進步 只係con左6石 但已經係用緊我叫做最勁果隻

無補師嘅情況下我con咗好似10粒
有條粉腸死無復活過
好好彩哋有extra stage
成場跌咗7暗7彩
呢個活動成60萬分 爆唔爆體+肝 甌佢老母好?
呢個活動成60萬分 爆唔爆體+肝 刷佢老母好?

聽日就完啦 個event 算啦

以為你11點出現

無補師嘅情況下我con咗好似10粒
有條粉腸死無復活過

其實有 都分別唔大 都係即死 d怪太癲
繼承有冇得刷崩玉?
有嘅話呢個場真係咩都有得刷
啱啱就出咗粒崩意俾我

咁依家有咩event打 想合裝備

咁依家有咩event打 想合裝備

咪呢個囉 我以為你想爆60萬分 如果淨係要武 打呢個好足夠 聽日又有新嘅 放心 同埋唔洗刷分
繼承有冇得刷崩玉?
有嘅話呢個場真係咩都有得刷
啱啱就出咗粒崩意俾我

無 但會跌崩意
打成日一粒崩意都冇,灰鳩
建議各巴打抽野最好凌晨果陣抽 頭先3抽 抽埋隻唔知乜撚野x龍
建議各巴打抽野最好凌晨果陣抽 頭先3抽 抽埋隻唔知乜撚野x龍

無錯
果隻就係叫乜龍

我有排都成日凌晨抽 一抽入魂機率都幾唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞