[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
卷出

差D禁左負皮 望一望個名 忍左手
我係咪真係黑到咁 750石全金光

幻想巴 希望在明天 睇開D

真係嬲

都唔求咩一抽中十抽中
30抽全金光
5000石一隻新角

幻想巴 我50抽全金光係唔憤氣想抽到彩光為止第60抽先中到隻垃圾大波妹

我1000全金
卷出

差D禁左負皮 望一望個名 忍左手

125石
心屬有一護
抽極都無技屬靚野
淨係中左隻聖誕力屬三刃 有冇用

速屬三刃定力屬8刃? 3刃都仲OK 8刃就...

E條女
淨係中左隻聖誕力屬三刃 有冇用

速屬三刃定力屬8刃? 3刃都仲OK 8刃就...

E條女

有用
我係咪真係黑到咁 750石全金光

幻想巴 希望在明天 睇開D

真係嬲

都唔求咩一抽中十抽中
30抽全金光
5000石一隻新角

幻想巴 我50抽全金光係唔憤氣想抽到彩光為止第60抽先中到隻垃圾大波妹

我1000全金

好多苦主
疊藍最多疊5張 仲要唔比用落繼承 雫G 降臨 ON撚79

除咗疊藍同新武,聽日仲有咩更新

可以save PVP team 廢事人用錯隊打
儲氣攻擊改善 唔會開大過圖cut儲氣 可以閃緊時儲

可以save PVP team 廢事人用錯隊打
儲氣攻擊改善 唔會開大過圖cut儲氣 可以閃緊時儲

呀 藍上限變成25

即係打1場等於打5場?
其實我用最多疊5張都唔太啱 因為 你得2個選擇 1or5

即係打1場等於打5場?

係 以後刷個D濕鳩60萬分會輕鬆好多

即係打1場等於打5場?

同周年裝一樣 好過無系列

即係打1場等於打5場?

同周年裝一樣 好過無系列

的確
其實仲有 FD pts友情抽可以抽到雫 崩玉 崩意
疊藍可應用範圍

1. event
2. 地下修行場(強化石晶錢個D)
3. 故事
4. 唔撚知
5. 育成教室
6. 合成同錢試練(姐係協都可以用5藍)
我真係好想知第4其實係咩 唯有聽日聽埋國際直播
疊藍可應用範圍

1. event
3. 故事
4. 唔撚知
5. 育成教室

疊藍可應用範圍

1. event
3. 故事
4. 唔撚知
5. 育成教室

故事疊藍有咩用
奇蹟 一場出2本書
疊藍可應用範圍

1. event
3. 故事
4. 唔撚知
5. 育成教室

故事疊藍有咩用

點知佢
036103 140
036103 140

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞