[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
隻屋雨係咪pvp都好勁

中咗? 我覺得都OK架 佢PVP

無 問一問
打算抽多幾野
btw 我想問咩龍係咪無體力裝 死神人間十刃無一個岩佢用

聽日有更新
更新完會多左個體力裝係比呢D 無所屬既用

留卷allin
大力巴 今次聖誕POOL又點睇

追下post 琴日 4點之後出完片 佢有講過

追返

啱先十抽諗住中兩隻正啦 點知偏偏係好個隻唔中

2隻!? 不過其實無想像中咁差幾好玩 屋宇都只係實用性上先有5/5 同埋 真係好可愛
呢條女有冇用?

等更新
想課聖誕pack先醒起iTunes 課好麻煩
等更新

唔記得入game 唯有等3點

不過我已經感覺到月尾炒冷都會有呢幾隻野
疊藍可應用範圍

1. event
2. 地下修行場(強化石晶錢個D)
3. 故事
4. 唔撚知
5. 育成教室
6. 合成同錢試練(姐係協都可以用5藍)
我真係好想知第4其實係咩 唯有聽日聽埋國際直播

故事疊藍有咩用

點知佢

n年前要打故事刷三星做肥料掛

第四個係打魂個個關

有4刃 早知唔抽聖誕啦
疊藍可應用範圍

1. event
2. 地下修行場(強化石晶錢個D)
3. 故事
4. 唔撚知
5. 育成教室
6. 合成同錢試練(姐係協都可以用5藍)
我真係好想知第4其實係咩 唯有聽日聽埋國際直播

故事疊藍有咩用

點知佢

n年前要打故事刷三星做肥料掛

第四個係打魂個個關

不要再說了

有4刃 早知唔抽聖誕啦

如果聖誕抽到正野你就唔會咁講
等更新

點課架?

有4刃 早知唔抽聖誕啦

邊到講ga 官網都唔見有

有4刃 早知唔抽聖誕啦

邊到講ga 官網都唔見有

睇佢個LIVE 講的
BTW 我都覺得呢幾隻月尾會有
只能建議 雖然早中早享受 但有閒情就抽下好了 唔好ALLIN
咁多野抽 邊到揾咁多石
巴打們之前講個個step up pool幾時會有?

平時月尾pool出嘅時間
姐係31號
等更新

點課架?

iTunes 卡算

姐係31號

要預幾多石抽
一陣更新完就有金鴨金狗?
係唔係可以all in 道具卷

姐係31號

要預幾多石抽

All in
一陣更新完就有金鴨金狗?
係唔係可以all in 道具卷

不過唔好咁大期望

姐係31號

要預幾多石抽

All in

月尾係咪有機會再出更屈機既千年角 千年日番真係勁到癲 但街場見到好多人都有

姐係31號

要預幾多石抽

All in

月尾係咪有機會再出更屈機既千血角 千血日番真係勁到癲 但街場見到好多人都有
想12月個迷題答案係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞