[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想12月個迷題答案係?

藍染把刀 英文名

負皮佢
完全無強化之心

石唔係多 就信下石先LA 唔好抽裝住

BTW 我都係負皮左

嘩屌仲po埋圖
100抽有8粒崩意 機率好似幾唔錯
但抽裝既機率真係

有八粒咁多

係 超易中

點解我抽唔中既
想12月個迷題答案係?

藍染把刀 英文名

大力巴之前話疊藍第4個唔知係乜撚 頭先問過fd 佢話應該係緊急地下城
想12月個迷題答案係?

藍染把刀 英文名

大力巴之前話疊藍第4個唔知係乜撚 頭先問過fd 佢話應該係緊急地下城

係Exp關
仲有千年狛村同日番邊個刷5*降會穩陣d 同埋應該放咩裝
想12月個迷題答案係?

藍染把刀 英文名

係Exp關

岩曬 依家兩倍

強攻角唔洗諗auto降臨啦 汪財啦
但抽裝既機率真係

有八粒咁多

係 超易中

點解我抽唔中既

唔夠多囉 真心易中到仆街 你R多D FD就OK

店長+3粒晶石up正常?

汪財姐係狛村?
完全無強化之心

而家有繼承打
係跌最多架喇

汪財姐係狛村?

yup

汪財姐係狛村?

冇錯

千年日番谷 只係AUTO 到少量既技降 仲要有靚既靈壓裝

但千年狗 可以AUTO 大量既5* 降 同埋對裝備要求低D 雙兔 谷血/攻 都夠
thanks
咁千年狗應該放咩usb好?
但抽裝既機率真係

有八粒咁多

係 超易中

點解我抽唔中既

唔夠多囉 真心易中到仆街 你R多D FD就OK

我抽左九十抽得粒崩玉

PVP = 減傷減傷減傷

AUTO降臨 = 減傷減傷 回血

手動 = 減傷/ 普攻UP

好 我想問下果d usb角既lv 係咪會影響個特性既%?我有隻5*既井上同屬但都係加得8% 但上網睇明明都有成20

好 我想問下果d usb角既lv 係咪會影響個特性既%?我有隻5*既井上同屬但都係加得8% 但上網睇明明都有成20

要升技能樹 / 星盤

5* 可以升4 次特性 每20 LV 解鎖1次
所以都可以話有影響到

彩券抽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞