[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
好想抽G2刃
共刀響河係勁野黎架可 忍唔到手 三十抽中得佢,想要心銀多d

抽野最忌衰衝動呀巴打

算啦,石可以慢慢儲既,我都係得知四刃想要,現時千血四隻都無興趣,唔理幾勁都好 係睇下會唔會月尾出新千血

千血淨返10個名額 9成9都係出有聲優個D 同埋唔夠主線都唔會出 有無中意嘅呀?

露琪亞

抽野最忌衰衝動呀巴打

算啦,石可以慢慢儲既,我都係得知四刃想要,現時千血四隻都無興趣,唔理幾勁都好 係睇下會唔會月尾出新千血

千血淨返10個名額 9成9都係出有聲優個D 同埋唔夠主線都唔會出 有無中意嘅呀?

有名額限制? 咁有趣

yup 講到明淨係會出14隻 咁4隻出咗 得返10個位
3單抽想博知2刃 點知中心銀
想問下心銀好無用?我得隻心4刃

心屬神角

心屬神角

癲 心銀又勁又好用

速劍八唯一剋星 共刀響河

Usb同裝點砌好

我睇返果個pool
2刃係ss+
2隻共刀都ss
係咪都抽得過

你想而家抽我都阻你唔到 不過我盡責咁同大家講 月尾係有好大機會出埋佢地

我睇返果個pool
2刃係ss+
2隻共刀都ss
係咪都抽得過

你想而家抽我都阻你唔到 不過我盡責咁同大家講 月尾係有好大機會出埋佢地

千血仲有D咩角會出??

Usb同裝點砌好

PVP : all in攻 唔要靈壓 插件就減傷
PVE : 任玩

我睇返果個pool
2刃係ss+
2隻共刀都ss
係咪都抽得過

好 試玩完我覺得手感唔岩我
有無邊隻山本總隊長係勁架?

我睇返果個pool
2刃係ss+
2隻共刀都ss
係咪都抽得過

千血仲有D咩角會出??

無講 但估都估到會有咩啦

我睇返果個pool
2刃係ss+
2隻共刀都ss
係咪都抽得過

1隻都無...山本由上年5月尾出完就一路都無出過隻新
等千血ver

抽野最忌衰衝動呀巴打

露琪亞

講起rukia...我即刻醒起10月個陣
10月中萬聖節整咗隻淫賤萬聖碎瘋
10月尾就出完現篇嘅碎瘋

我睇返果個pool
2刃係ss+
2隻共刀都ss
係咪都抽得過

1隻都無...山本由上年5月尾出完就一路都無出過隻新
等千血ver

我中意山本
打共鬥見到白斬月5千幾血係咪正常?
插左d咩

心屬神角

癲 心銀又勁又好用

竟然 我試玩個陣又唔覺有咩特別 重以為係伏黎
二十抽乜都冇又中伏
千血會唔會出石田

Usb同裝點砌好

PVP : all in攻 唔要靈壓 插件就減傷
PVE : 任玩

Thx 大力巴 我都係pve多
我件速狗棒無得合做5星嘅點解?
合成個掣暗咗
已Lv max
合成個掣暗咗
已Lv max

齊哂10粉1卜未?同埋有無鎖定到件裝 ?
千血會唔會出石田

感覺會

補返圖先

心屬神角

癲 心銀又勁又好用

竟然 我試玩個陣又唔覺有咩特別 重以為係伏黎

升完習得技就好好多架啦 我自己有排好中意用佢

直到心一嘅出現
合成個掣暗咗
已Lv max

齊哂10粉1卜未?同埋有無鎖定到件裝 ?

原來鎖咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞