[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
30抽中周一
但我dklm我已經有一推速角啦
我剩係想要4刃炸
一日未完個pool我真係驚自已會all in 到有4刃為止

收手LA

周一雖然都勁,但用落真係超唔順手

認同 試玩個陣個手感都覺得好奇怪

不過無可奈何 佢已經係速屬藍攻擊最勁個隻

我自己都唔中意用佢 不過中意儲氣攻擊嘅人應該幾中意佢
三十抽中技一護同試管嬰兒
抽咗咁多日終於抽到隻好嘢

G9其實都OK
頂 好想抽 成隊無勁野
幾經辛苦先儲到一千石
strong 唔strong hold好

strong hold

忍唔到手 30抽中4刃同速一護同9刃

4刃同一護仲要同一個10抽中

500石中4刄,二週護
大家加油呀
頂 好想抽 成隊無勁野
幾經辛苦先儲到一千石
strong 唔strong hold好

strong hold

忍唔到手 30抽中4刃同速一護同9刃

4刃同一護仲要同一個10抽中

今次好似有份抽都中到好野咁

連抽到角曬命圖都少左負皮
5%up好似有啲料
30抽2隻周一 1隻4刃 一隻技一
5%up好似有啲料
30抽2隻周一 1隻4刃 一隻技一

1隻都無
好提子中到4刃既巴打
好提子中到4刃既巴打

我覺得4刃仲好過二週護
G4
4刃係咪有隻攞激光劍
4刃係咪有隻攞激光劍

心屬個隻係
好提子中到4刃既巴打

我覺得4刃仲好過二週護

剩個樣都型過周一
諗住射多一千石,應該繼續抽聖誕Pool好定抽炒冷Pool好?炒冷Pool好吸引,但新角其實係咪好D?
諗住射多一千石,應該繼續抽聖誕Pool好定抽炒冷Pool好?炒冷Pool好吸引,但新角其實係咪好D?

講真炒冷好似勁d 技一 周一 G4都係勁野黎,聖誕得屋雨⋯不了
4刃係咪有隻攞激光劍

心屬個隻係

太舊啦 而家用返會覺得好廢
好提子中到4刃既巴打

我覺得4刃仲好過二週護

事實上真係

講真炒冷好似勁d 技一 周一 G4都係勁野黎,聖誕得屋雨⋯不了

我勸你就咪再射
照宜家進展 睇黎月尾pool冇我份

收手LA

收手LA

冇再抽 只係唔知趕唔趕得切儲石allin千血
新果個共鬥咩玩法
一入去比人秒左 100lv都咁難

收手LA

儲左5k 屙煙千血2
殘火太刀
野晒
觀音開紅姫改
新果個共鬥咩玩法
一入去比人秒左 100lv都咁難

你係咪中咗超攻擊呀 100lv咪就係協力ver嘅boss rush
60lv個個就係BBS無雙

收手LA

儲左5k 屙煙千血2
殘火太刀
野晒
觀音開紅姫改

冷靜D冷靜D 未必係12月尾架 不過唔會再拖 最盡都係1月尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞