[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

速劍八唯一剋星 共刀響河

我睇返果個pool
2刃係ss+
2隻共刀都ss
係咪都抽得過

你想而家抽我都阻你唔到 不過我盡責咁同大家講 月尾係有好大機會出埋佢地

好 試玩完我覺得手感唔岩我
有無邊隻山本總隊長係勁架?

1隻都無...山本由上年5月尾出完就一路都無出過隻新
等千血ver

我中意山本

山本未必喎我覺得
太早死 犧牲既都應該係浮竹
我鳩估
出左既: 日番谷 春水 狛川 白哉
之後可能: 平子 劍八 一護 友哈 石田 夜一 戀次 浮竹 浦原 涅
如果真係咁既 好似round1好d

劍八 一護 夜一 露琪亞 浦原 戀廁 涅 石田 山本 卯花

我睇返果個pool
2刃係ss+
2隻共刀都ss
係咪都抽得過

你想而家抽我都阻你唔到 不過我盡責咁同大家講 月尾係有好大機會出埋佢地

等千血ver

我中意山本

山本未必喎我覺得
我鳩估
之後可能: 平子 劍八 一護 友哈 石田 夜一 戀次 浮竹 浦原 涅

點解咁編係因為十隻都係依篇重點人物
有無巴打得閒carry幾場知屬繼承

最尾個條件係咩意思

最尾個條件係咩意思

30combo

等千血ver

我中意山本

山本未必喎我覺得
我鳩估

滅卻師俾你哋無視晒

最尾個條件係咩意思

30combo

D怪 一刀死

等千血ver

我中意山本

山本未必喎我覺得
我鳩估

滅卻師俾你哋無視晒

佢得14個位 可能有另一個滅卻師pool

最尾個條件係咩意思

30combo

D怪 一刀死

冇關係
唔係1隻怪身上30com
你唔好比人打中就會連到combo 要連30下
個人覺得用遠射方便d
有冇巴打知 有時打協力有d人每過下一個場景就會自動回血 咩回血量100/50% 果d係6* skills定咩黎

忍唔到手 單抽咗幾下
呢隻咩玩法?

忍唔到手 單抽咗幾下
呢隻咩玩法?

學大力巴話, 知屬既神角

忍唔到手 單抽咗幾下
呢隻咩玩法?

唔該巴打
咁佢岩唔岩打PVP
自從抽左3000石只係中左兩隻夜一同一隻浦原
已經唔覺得新pool關我事

等千血ver

我中意山本

山本未必喎我覺得
我鳩估

滅卻師俾你哋無視晒

佢得14個位 可能有另一個滅卻師pool

石田咪減卻帥囉
不過咁 老老實實 得14隻 擺到明淨係出有頭有面+已經有聲優個D
我估呢個係jump同動畫製作組嘅濕鳩策略 目的係試反應

我自己就覺得
劍八 山本 飛機場
毒佬 浦原 夜一
一護 戀廁 石田 藍染

上面話山本早死 而要出浮竹 問題係 浮竹成套千血都無作為 淨係出咗隻手就訓地 山本係柒 但起碼開卍解都霸氣足1-2集 同埋D招夠分明 易整D
同埋山本已經N年無出新ver 而浮竹就1年出咗2次

平子就...你望下完現篇個隻 其實已經同千血個陣無乜分別 碎瘋also

花姐就我自己都覺得會出嘅 但佢又係一年出2隻ver同夜一一樣
所以我覺得應該係 夜一/石田/花姐 呢3隻掙位
有冇巴打知 有時打協力有d人每過下一個場景就會自動回血 咩回血量100/50% 果d係6* skills定咩黎

フィールド進入時 XX%回復
呢個特性
山本東南西北岩岩好4招

忍唔到手 單抽咗幾下
呢隻咩玩法?

唔該巴打
咁佢岩唔岩打PVP

我覺得麻麻 除非有千血柒頭配合就會好少少

忍唔到手 單抽咗幾下
呢隻咩玩法?

唔該巴打
咁佢岩唔岩打PVP

巴打哩兩個留言比人負皮

忍唔到手 單抽咗幾下
呢隻咩玩法?

唔該巴打
咁佢岩唔岩打PVP

搭單問下
PVP我用力夜一代替心一護個位好無?
成日覺得心一護起手有D慢

忍唔到手 單抽咗幾下
呢隻咩玩法?

唔該巴打
咁佢岩唔岩打PVP

巴打哩兩個留言比人負皮

我做錯咩 新手玩咗一個月啫

忍唔到手 單抽咗幾下
呢隻咩玩法?

唔該巴打
咁佢岩唔岩打PVP

搭單問下

一定好 力夜一話哂都係舊時PVP角嚟 心一真係太慢了
夜一我建議你擺側邊

忍唔到手 單抽咗幾下
呢隻咩玩法?

唔該巴打
咁佢岩唔岩打PVP

巴打哩兩個留言比人負皮

笑死

忍唔到手 單抽咗幾下
呢隻咩玩法?

唔該巴打
咁佢岩唔岩打PVP

巴打哩兩個留言比人負皮

應該禁錯姐

忍唔到手 單抽咗幾下
呢隻咩玩法?

唔該巴打
咁佢岩唔岩打PVP

搭單問下

一定好 力夜一話哂都係舊時PVP角嚟 心一真係太慢了
夜一我建議你擺側邊

thx大力巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞