[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
3隻性誕角都冇興趣....姐係我要等新年先可以重刷

是旦啦 勁咪得 玩住先is ok
下晝十抽希望中到是但一隻五星,唔中就留石過兩日抽屋宇

下 抽咩

我想刷隻勁先開局

防止我之後抽唔到5星

我想刷隻勁先開局

防止我之後抽唔到5星

3隻新角咪勁嘅囉
不過如果月尾真係千血 咁就一定係千血勁D 不過千血都有機會拖多1個月 1月尾先出

我想刷隻勁先開局

防止我之後抽唔到5星

3隻新角咪勁嘅囉

我唔中意呢3隻個樣但係
http://jp.bravesouls.fyi/characters/
原來3隻新聖誕角D資料都出哂
3隻都係紅攻擊 3隻都係24秒全圖範圍 屋宇同飛機場就冰 riruka就火
飛機場有盾 + 強攻double hit 好過佢阿哥
riruka D強攻咁亂 似係有D招會似白斬月咁 分2階層 同埋又強攻double hit
屋宇 神heal -CD特性高攻擊力 24秒同大技識冰 神到仆街

淨係睇圖案色 柒咗 屋宇普攻同8秒係藍攻擊

藍攻擊啫係靈壓
靈壓低攻擊成一百喎

無呀 純粹係你平時見到D普攻強攻制嘅顏色

一㩒巴打條link,見到射場D stat咁勁既?
http://jp.bravesouls.fyi/characters/
原來3隻新聖誕角D資料都出哂
3隻都係紅攻擊 3隻都係24秒全圖範圍 屋宇同飛機場就冰 riruka就火
飛機場有盾 + 強攻double hit 好過佢阿哥
riruka D強攻咁亂 似係有D招會似白斬月咁 分2階層 同埋又強攻double hit
屋宇 神heal -CD特性高攻擊力 24秒同大技識冰 神到仆街

淨係睇圖案色 柒咗 屋宇普攻同8秒係藍攻擊

藍攻擊啫係靈壓
靈壓低攻擊成一百喎

無呀 純粹係你平時見到D普攻強攻制嘅顏色

一㩒巴打條link,見到射場D stat咁勁既?

佢得血特別多咋 所以stat總和咪勁
不過如果月尾真係千血 咁就一定係千血勁D 不過千血都有機會拖多1個月 1月尾先出

好難諗呀屌

下 抽咩

想要二刃同初代劍八
大力兄, 想問你之前提過話會有疊藍, 係咪即係可以唔洗刷關刷得咁辛苦嘅新功能? 幾時會有?
想問下速羅武係咪好垃圾?

新手玩左1日 啱啱抽到
大力兄, 想問你之前提過話會有疊藍, 係咪即係可以唔洗刷關刷得咁辛苦嘅新功能? 幾時會有?

好快 14號大更
想問下速羅武係咪好垃圾?

新手玩左1日 啱啱抽到

呢隻係肥料定咩黎?
共刀響河係勁野黎架可 忍唔到手 三十抽中得佢,想要心銀多d

抽野最忌衰衝動呀巴打

抽野最忌衰衝動呀巴打

算啦,石可以慢慢儲既,我都係得知四刃想要,現時千血四隻都無興趣,唔理幾勁都好 係睇下會唔會月尾出新千血

速劍八唯一剋星 共刀響河
呢隻係肥料定咩黎?

肥 不過記得升爆佢 因為有石拎

速劍八唯一剋星 共刀響河

我睇返果個pool
2刃係ss+
2隻共刀都ss
係咪都抽得過

抽野最忌衰衝動呀巴打

算啦,石可以慢慢儲既,我都係得知四刃想要,現時千血四隻都無興趣,唔理幾勁都好 係睇下會唔會月尾出新千血

千血淨返10個名額 9成9都係出有聲優個D 同埋唔夠主線都唔會出 有無中意嘅呀?
3單抽想博知2刃 點知中心銀
想問下心銀好無用?我得隻心4刃

抽野最忌衰衝動呀巴打

千血淨返10個名額 9成9都係出有聲優個D 同埋唔夠主線都唔會出 有無中意嘅呀?

有名額限制? 咁有趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞