[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
新果個共鬥咩玩法
一入去比人秒左 100lv都咁難

你係咪中咗超攻擊呀 100lv咪就係協力ver嘅boss rush
60lv個個就係BBS無雙

仲要手動肝
抽左1次十連 5次單抽
果然係咩都無
本身750石
之後抽抽下allin2000石
做咩比兩隻8定9刅我呀
本身750石
做咩比兩隻8定9刅我呀

做咩咁睇唔開...
本身750石
做咩比兩隻8定9刅我呀

想要二週年一護同四刅
我想問有無得解綁?
我啊哥棄左 入面有十幾隻5星 完現一護 共刀戀次
但係綁左facebook
如果有得解就送比有需要既巴打 廢是曬左佢 主線都無咩點打過
照宜家進展 睇黎月尾pool冇我份

收手LA

冇再抽 只係唔知趕唔趕得切儲石allin千血

儲左5k 屙煙千血2
殘火太刀
野晒
觀音開紅姫改

冷靜D冷靜D 未必係12月尾架 不過唔會再拖 最盡都係1月尾

花天狂骨黑松心中
天賜兵裝番
雙王蛇尾丸
白霞罰
罪人藍染
本身750石
做咩比兩隻8定9刅我呀

我本身都預500石 頭10抽已經中技一就應該停
但想要埋G4 就射多2000石 然後收了自己皮

收手LA

儲左5k 屙煙千血2
殘火太刀
野晒
觀音開紅姫改

冷靜D冷靜D 未必係12月尾架 不過唔會再拖 最盡都係1月尾

花天狂骨黑松心中
天賜兵裝番
雙王蛇尾丸
白霞罰
罪人藍染

比多啲時間我儲
聖誕pool搞到我血本無歸

收手LA

儲左5k 屙煙千血2
殘火太刀
野晒
觀音開紅姫改

花天狂骨黑松心中
天賜兵裝番
雙王蛇尾丸
白霞罰
罪人藍染

千血春水有喇

收手LA

儲左5k 屙煙千血2
殘火太刀
野晒
觀音開紅姫改

花天狂骨黑松心中
天賜兵裝番
雙王蛇尾丸
白霞罰
罪人藍染

比多啲時間我儲
聖誕pool搞到我血本無歸

未講完喎 係咪揼春呢而家

收手LA

儲左5k 屙煙千血2
殘火太刀
野晒
觀音開紅姫改

花天狂骨黑松心中
天賜兵裝番
雙王蛇尾丸
白霞罰
罪人藍染

千血春水有喇

最想佢出殘火太刀同怪物劍八

收手LA

儲左5k 屙煙千血2
殘火太刀
野晒
觀音開紅姫改

花天狂骨黑松心中
天賜兵裝番
雙王蛇尾丸
白霞罰
罪人藍染

千血春水有喇

最想佢出殘火太刀同怪物劍八

我都好想要
所以依兩個pool我都無抽
其實出完下一批千血,尼隻game都個頭近
終於玩得

你太天真啦 同埋仲有3批 + 電影角 + 重制十刃 + + 重制完現篇 + 假面垃圾 + 過去篇 + 未出嘅2打6 + 原創篇 + 原創篇重制

你太天真啦 同埋仲有3批 + 電影角 + 重制十刃 + + 重制完現篇 + 假面垃圾 + 過去篇 + 未出嘅2打6 + 原創篇 + 原創篇重制

其實仲有小說可以玩 不過都保持dd睇埋3周年有咩搞
十幾抽唔中 留石月尾算
我想問我引繼左 重新dl之後點入返之前個ac整極都無得拎 去連攜佢好似會刪左我個ac
我想問我引繼左 重新dl之後點入返之前個ac整極都無得拎 去連攜佢好似會刪左我個ac

下次用klab id

下次用klab id

我係用klab id嫁

下次用klab id

我係用klab id嫁

禁ok 之後會down野同埋入番你依家千幾石果ac 會del係你左手邊0石果ac
我好肯定因為我之前刷首抽綁左其中一個ac度 之後你打後再綁用同一個email 佢點都係會連番你最早綁果陣ac度

下次用klab id

我係用klab id嫁

禁ok 之後會down野同埋入番你依家千幾石果ac 會del係你左手邊0石果ac

我仲以為佢會食左我千幾石ac 得返0石果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞