[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
一抽中屋乳

轉個頭返嚟一望 已經3個負皮

20連 金光閃閃
係張票叫中左新角
一抽中屋乳

話咁快就13個
一抽中屋乳

睇負皮數就知個POST有幾多人
一抽中屋乳

睇負皮數就知個POST有幾多人

直線上升
三抽拎返35石

中4*都有負皮
有冇巴打買左佢個聖誕pack ?$188有d心郁郁
大力巴你覺得呢個pack 抵唔抵買?

唔敢答你 我自己就中咗垃圾 雖然都有125石回收 但我見人中riruka
係咪唔中個三隻都係廢

你止新個3隻? 其實都唔差嘅 但寄望月尾好過
有咩要求先可以安全單人刷到極級降臨

同問

破面怪 普攻double hit角/高攻速角(石田2父子 一刃 乜龍 一心之類)
剋屬 唔剋就一定要用速劍八 千血汪財呢D痴線角
裝就 5* 4*兔棒 補肉劑 2減傷 1回血 唔洗200lv 如果200咗 可以輕鬆更多
大力巴中咗咩

垃圾心狗 8刃 不過算 有回收就OK

同問

破面怪 普攻double hit角/高攻速角(石田2父子 一刃 乜龍 一心之類)
裝就 5* 4*兔棒 補肉劑 2減傷 1回血 唔洗200lv 如果200咗 可以輕鬆更多

點解我4*合黎合去都係出隊長衫,連續4件

同問

其實隊長服好野嚟 你升嚟頂走件4*兔棒都OK
十幾抽中洗衫版 唔用石追了,再諗下買唔買pack
大力巴中咗咩

垃圾心狗 8刃 不過算 有回收就OK

唉 大家咁話

同問

其實隊長服好野嚟 你升嚟頂走件4*兔棒都OK

我成日合到未完成崩玉

10抽中左

10抽中左

我第一個負皮

10抽中左

我第一個負皮

po得咁既野就預左俾人負皮啦

10抽中左

我第一個負皮

po得咁既野就預左俾人負皮啦

洗攻擊定照咁好

洗攻擊定照咁好

80%血啵 對auto極極極有幫助

洗攻擊定照咁好

80%血啵 對auto極極極有幫助

咁我strong hold

洗攻擊定照咁好

HOLD 住先LA
再升多件先洗攻擊.
我係咪真係黑到咁 750石全金光
我係咪真係黑到咁 750石全金光

幻想巴 希望在明天 睇開D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞