[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
兩日無上post 本身我all in哂心銀果個pool 之後又單抽左6-7下聖誕,點知見到佢翻炒我最愛既四刃 嬲到仆街

幾時都話炒冷係呢D要留石 切忌all in 不過放心啦 仲有希望嘅 月尾
兩日無上post 本身我all in哂心銀果個pool 之後又單抽左6-7下聖誕,點知見到佢翻炒我最愛既四刃 嬲到仆街

然後我儲返250石 搏返鋪,點知⋯真係一下中撚左 開心到癲 成個pool得佢想要
十抽乜都無......

然後我儲返250石 搏返鋪,點知⋯真係一下中撚左 開心到癲 成個pool得佢想要

呢兩日都有佢D 肥 快快手手打埋肥佢 ENJOY下呢隻角

又一個呃負皮
10抽中技一
10抽中技一

技一 好勁WOR 點解要 ?

好想要啊
10抽中技一

技一 好勁WOR 點解要 ?

因為要接負皮
白一護是咪已經無咩用
白一護是咪已經無咩用

係不嬲都冇用
白一護是咪已經無咩用

唔答你
白一護是咪已經無咩用

係不嬲都冇用

唉 咁老實做乜
頂 好想抽 成隊無勁野
幾經辛苦先儲到一千石
strong 唔strong hold好
頂 好想抽 成隊無勁野
幾經辛苦先儲到一千石
strong 唔strong hold好

strong hold
三十抽中技一護同試管嬰兒
抽咗咁多日終於抽到隻好嘢
30抽中周一
但我dklm我已經有一推速角啦
我剩係想要4刃炸
一日未完個pool我真係驚自已會all in 到有4刃為止
如果用卷想問下會抽邊個pool?
30抽中周一
我剩係想要4刃炸

收手LA
30抽中周一
我剩係想要4刃炸

收手LA

周一雖然都勁,但用落真係超唔順手
30抽中周一
我剩係想要4刃炸

收手LA

認同 試玩個陣個手感都覺得好奇怪
今次咁多人中好野嘅
如果用卷想問下會抽邊個pool?

用卷 冇分架WOR

銀/護亭/金票 都係抽大POOL的

特別果D 票你禁下佢個INFORMATION 制 佢會有講
30抽中周一
我剩係想要4刃炸

收手LA

認同 試玩個陣個手感都覺得好奇怪

不過無可奈何 佢已經係速屬藍攻擊最勁個隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞