[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下個pvp系統到底係點計 係咪上到第1名先有得昇格 70連勝都黎仲係十格 我想降新手任姐

咪計分睇排名囉 70連勝無乜特別 你唔夠分就係唔夠分

舊 : http://breachbravesouls.blog.fc2.com/blog-entry-799.html
極多角 仲超多垃圾 不過%都好高下 但每日玩完5step 就要等第日先可以再抽
(屌佢啦 第5 step有15% 10%又點 起碼4*以上 佢真係可以全4*)

新 : http://breachbravesouls.blog.fc2.com/blog-entry-1154.html
不過都有好處 就係 D角都叫勁同有用 全部月尾角 有真。保底5* 同埋會送其他野 好似武心咁

要預幾多石?

一日都要預成千石

咩係step1step7

抽第一次 抽第7次?

yes 第一下十抽 = step 1
第七下十抽 = step 7
之後再抽就都係送step 7 D野

係咪要一日之內咁計

同埋理個只係講緊7月個次
定以後都可以第6抽十連就必有5星

無重置 第6十抽保底最多一次
有無人打繼承

都無人打 去哂MHW 人中 或者睇下星期六日點

講起繼承
石田爸爸真係好撚勁,170都auto到

原來你有

無啊
我組街外人見石田爸爸auto
想問下個pvp系統到底係點計 係咪上到第1名先有得昇格 70連勝都黎仲係十格 我想降新手任姐

每個星期日結數架
正常你 70連勝應該升格既
但每星期只會升一席

每個星期日結數架
但每星期只會升一席

第五席開始好難打

每個星期日結數架
但每星期只會升一席

第五席開始好難打

完全唔想上第五席
個獎勵拎得仲小個第六席排頭

每個星期日結數架
但每星期只會升一席

原來要等結算
個新手任 要你昇格好撚煩

每個星期日結數架
但每星期只會升一席

第五席開始好難打

完全唔想上第五席

PVP D 獎勵真係流到唔流

我長期係 3席->副隊->3席->副隊咁LOOP
要爆石先谷到前D 但D獎金獎品非常唔豐富

每個星期日結數架
但每星期只會升一席

第五席開始好難打

完全唔想上第五席

PVP D 獎勵真係流到唔流

我長期係 3席->副隊->3席->副隊咁LOOP
要爆石先谷到前D 但D獎金獎品非常唔豐富

純粹為咗多粒崩意
認真一問 呢3隻技邊隻最勁 唔夠崩意 只可以升一隻
認真一問 呢3隻技邊隻最勁 唔夠崩意 只可以升一隻

最左個隻riruka

點樣可以快啲升

你食呢D 1 /2 * 角食到2046 都升唔到的....
最好係 打D 降臨角 升爆佢

https://kekeke.cc/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E9%AB%98%E7%99%BBbleach
過黎開下D 簡單可AUTO既5*降協 幫你打左D 5* 肥 快D升爆呢隻先

升爆一隻你就可以輕鬆掛下EVENT /過故事 拎石

唔打降臨角 都可以打EXP關 第一頁有寫幾點開放 打呢關會跌極大量4*肥
同埋你D 1*唔好食住 記得升爆先

想問下有d 角色有唔同屬,咁係計升一個角色就得,定每個屬升爆都有石?

點樣可以快啲升

你食呢D 1 /2 * 角食到2046 都升唔到的....
最好係 打D 降臨角 升爆佢

https://kekeke.cc/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E9%AB%98%E7%99%BBbleach
過黎開下D 簡單可AUTO既5*降協 幫你打左D 5* 肥 快D升爆呢隻先

升爆一隻你就可以輕鬆掛下EVENT /過故事 拎石

唔打降臨角 都可以打EXP關 第一頁有寫幾點開放 打呢關會跌極大量4*肥
同埋你D 1*唔好食住 記得升爆先

想問下有d 角色有唔同屬,咁係計升一個角色就得,定每個屬升爆都有石?

個角色icon右上有個牌仔代表已經拎左石 冇就可以升爆佢拎石 唔同屬都有石
有冇人打5*力降臨
今次聖誕pool食哂屎真係受到教訓
想問下step up pool 同上次嘅千血有冇岀個package 係課金買有一張五星卷同小量石
想問下step up pool 同上次嘅千血有冇岀個package 係課金買有一張五星卷同小量石

nope 不過周年係有出過劵 D角都OK 但唔包新角就肯定

千血冇

周年有

千血冇

周年有

暫時 5*票+ 小量石 呢個PACKAGE 出現過係以下情況
A. 特別節日 EG 今次個聖誔/ 周年 / 上年既情人節都有
B. 2000 萬DL 同2500 萬 DL
唔該兩位巴打
前幾頁個2條link都係舊同對上7月嘅stepup pool? 新嘅幾時會講有咩角
唔該兩位巴打
前幾頁個2條link都係舊同對上7月嘅stepup pool? 新嘅幾時會講有咩角

12 23 會有個直播
如果唔講 就要等到 12 27 個直播

但通常 直播只會介紹新角 佢有D咩翻炒角要等返GAME 入面個通告先知
宜家玩到好灰
宜家玩到好灰

?
唔該兩位巴打

12 23 會有個直播
如果唔講 就要等到 12 27 個直播

但通常 直播只會介紹新角 佢有D咩翻炒角要等返GAME 入面個通告先知

新pool有咩炒冷不嬲要等尾2個日先有
就到3 點

準備抽翻炒POOL 千奇唔好ALL IN

同埋等收負評LA
兩日無上post 本身我all in哂心銀果個pool 之後又單抽左6-7下聖誕,點知見到佢翻炒我最愛既四刃 嬲到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞