[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 睇落似千血第2彈 [5]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
公布左聖誕pool

都預咗 不過估唔到又同上年一樣13號出 同埋就是又3隻 姐係個pool 10隻5*

應該忍手定點
聽聞共刀響河勁野?

我都有DD亂 我好驚佢仲整多個新角月中 佢試過一次架

睇埋佢12號會唔會有預告 無就可以安心抽聖誕新囡

同埋共刀響河 2刃係勁 但炒冷真係要諗諗 特別係年尾個池可能包埋

其實響河係邊個,動畫原創角?

係 好似係叫斬魂刀異聞篇 幾有趣下 講堆斬魂刀逆變
大魔王就係村正 而村正都係把刀嚟 佢主子就係響河

等我估下先, 最後係咪一護大叫"月牙天衝"就咁嬴咗

wrong
打大魔王唔係一護打

參考返打全知全能
普攻殺王
公布左聖誕pool

都預咗 不過估唔到又同上年一樣13號出 同埋就是又3隻 姐係個pool 10隻5*

應該忍手定點
聽聞共刀響河勁野?

我都有DD亂 我好驚佢仲整多個新角月中 佢試過一次架

睇埋佢12號會唔會有預告 無就可以安心抽聖誕新囡

同埋共刀響河 2刃係勁 但炒冷真係要諗諗 特別係年尾個池可能包埋

wrong
打大魔王唔係一護打

參考返打全知全能
普攻殺王

正正因為唔係一護打大魔王 所以成套野即刻好睇哂
儲左500石 聖誕pool抽唔抽得過

12號有埋gameplay片再答
大力巴我睇公告個聖誕pool有幾輪,係咪全部都係新角?

應該話 全部都有新角係入面
因為又係限定角 所以pool一完就會比9日各位再試多次中新角
13-17 就係6% 10隻5* 3隻新 2隻上年 5隻上上年嘅聖誕角一齊抽
一到17號個聖誕pool一完就會炒冷 不過得3% 1隻新角夾2隻舊 每3日轉一次 直到26號

Thx 大力巴,姐係露琪亞、毒峰同紬屋雨係今年聖誕,其他就係上年或者上上年既?

個2隻十刃就係上年 其餘5隻就係上上年

睇隻三刃d stat 一般般但好想要 但又驚佢月尾or下個月有千血pool

隻3刃話哂上年出 所以無計 係一般D 你望下新個3隻 郁D都過7百 D攻擊同靈壓

因為又係限定角 所以pool一完就會比9日各位再試多次中新角
13-17 就係6% 10隻5* 3隻新 2隻上年 5隻上上年嘅聖誕角一齊抽
一到17號個聖誕pool一完就會炒冷 不過得3% 1隻新角夾2隻舊 每3日轉一次 直到26號

Thx 大力巴,姐係露琪亞、毒峰同紬屋雨係今年聖誕,其他就係上年或者上上年既?

睇隻三刃d stat 一般般但好想要 但又驚佢月尾or下個月有千血pool

隻3刃話哂上年出 所以無計 係一般D 你望下新個3隻 郁D都過7百 D攻擊同靈壓

其實呢隻GAME係咪永遠都要追角抽
佢黎緊開繼承之間 駛唔駛刷?
起身刷到而家一粒崩意都冇出過

wrong
打大魔王唔係一護打

參考返打全知全能
普攻殺王

我也估下,響河好似姓朽木,多數都比朽木家收皮
抽左3野先中隻5星
係咪可以等到13號先打抽?
抽左3野先中隻5星
係咪可以等到13號先再抽?
抽左3野先中隻5星

唔好以為五星易抽 三野真係好少好少
抽左3野先中隻5星

十抽做單位
抽左3野先中隻5星

我抽3嘢十抽都冇一隻5星
3抽就中
隻game機率有咁低咩? 我記得當年隻game新出無耐差唔多通街都5星藍染
想問下2週年ver. 一護係咪唔會復刻???
普池入面有冇?
抽左3野先中隻5星

十抽做單位

咁首抽係咪有是但一隻5星都開局,再等年尾pool 先all in?
有無人今日瘋狂彈GAME?

其實呢隻GAME係咪永遠都要追角抽

其實可以唔洗

要 呢個就正正係你問個個USB10%能力 但好Q難同埋跌好Q少量藥水
同埋繼承好難搞
首先 你要有高lv link slot 起碼5lv 先會有10%能力 10LV就20%
而插件角要同屬性 + 150LV + 100%技能樹 先會繼承到能力
同埋要分開每個slot升
起身刷到而家一粒崩意都冇出過

崩意呢家野
有心刷個陣 = 0
是鳩旦打 = 即有

wrong
打大魔王唔係一護打

參考返打全知全能
普攻殺王

我也估下,響河好似姓朽木,多數都比朽木家收皮

答啱咗 係白哉同佢打 同埋都叫OK好睇 因為起碼有格招
抽左3野先中隻5星

十抽做單位

其實十抽同單抽都係個個機率中5* 我自己永遠2個十連 都無就開始單抽 未死過人

要 呢個就正正係你問個個USB10%能力 但好Q難同埋跌好Q少量藥水
同埋繼承好難搞
首先 你要有高lv link slot 起碼5lv 先會有10%能力 10LV就20%
而插件角要同屬性 + 150LV + 100%技能樹 先會繼承到能力
同埋要分開每個slot升

即係搞勁耐先+50數值
抽左3野先中隻5星

我抽3嘢十抽都冇一隻5星

好小事咋 其實...3%係咁仆街
我記得上年試過一次係8次十抽都係金
之後 再嚟多次十抽就中2隻banner
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞