沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
夜期一定係拉高, 聽日再對穿29000,
平時夜期升咁多應該鳩叫,今晚使咩個個睇淡
平時夜期升咁多應該鳩叫,今晚使咩個個睇淡

咁你知個市聽日會點走啦
聽日一定要升呀
夜期一定係拉高, 聽日再對穿29000,

逢高加沽
希望聽日大戶唔好打落290樓下

都幾難 牛多到

一定殺埋

張圖未update, update後會更清楚

都幾難 牛多到

一定殺埋

Update左啦,今日收報29177
mola mola ifc 聽日幾點開門

都幾難 牛多到

一定殺埋

對上嗰次28000肥牛都冇殺,唔知今次點呢

隻牛等收屍

都幾難 牛多到

一定殺埋

個次係283
幾零點幾點都唔殺

都幾難 牛多到

一定殺埋

個次係283
差零點幾點都唔殺
美股三日唔埋兩日就創新高
港女就淨識人地插就跟著插,追撚含
我堅信

主題係一個暗喻
一注淡先贏

我次次都有咁既預感

之前都有
我都有出Post

記得有一次係標題暗示易鑫仆街
60期 贏得要有盈 (個市升到飛天)
\|/molamola 師父放過我地呢班迷途羔羊喇
\|/
\|/
ig

\|/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞