沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
師父Qq 賭局480 vs 380 會唔會今次師父贏
上證咩事
唔係我人品好,只係我算係唔愁3餐1宿,炒股對我只係遊戲,拎得出嚟嘅輸晒都冇影響,各位師兄弟好多未上岸,緊係望你哋富貴好過閉囈,最少發咗達有機會請我呢位阿叔飲杯奶茶吖

睇個勢頭好大可能

480 VS 360咩唔係?
未肯定係熊市已經咁多

所以話熊市交易細做淡都難贏,下星期再跌3-4日心態上要當熊市辦,直到回升勢頭似樣為止,唔好亂開淡倉呀,未肯定係咪真係資金全走佬

班友唔會聽 唔知今日有冇人高追添

我好長氣唔想沈門師兄弟輸錢,想你哋贏得多過我,係過30000時成個市炒熱就已經叫縮注,靠邊站,公海四處股神,新聞有個業主盡沽700用2400萬買樓都比佢哋笑,就估會樂極生悲

11月我都瀨左7皮,輸到怕收手空倉 但空倉睇市就好準,屌佢老母

港女穿上底就唔玩了
唔係我人品好,只係我算係唔愁3餐1宿,炒股對我只係遊戲,拎得出嚟嘅輸晒都冇影響,各位師兄弟好多未上岸,緊係望你哋富貴好過閉囈,最少發咗達有機會請我呢位阿叔飲杯奶茶吖

希望有日搞個沈門聚會個個身光頸靚

再一齊食二手飯

希望有日搞個沈門聚會個個身光頸靚

再一齊食二手飯

party 完得真係快 .... 得兩日
已經等三萬點回左先入市,但都中中地伏 係咪無丁能彈到上297
咁右唔使太悲觀,我堅信呢轉牛市未完,只不過係要睇住本錢,咪亂搏就得

短期深度調整震走老散未嘗冇可能

32090必須打交叉
唔使太悲觀,我堅信呢轉牛市未完,只不過係要睇住本錢,咪亂搏就得

短期深度調整震走老散未嘗冇可能

32000必須打交叉
望一望700牛重貨區就好想同肥佬同船

應該跌夠
冇理由跌到350
太癲

應該跌夠
冇理由跌到350
太癲

師兄你係出面哄盈哄得好緊要喎

應該跌夠
冇理由跌到350
太癲

琴日我都係咁諗

應該跌夠
冇理由跌到350
太癲

師兄你係出面哄盈哄得好緊要喎

月頭月尾點都有幾日熄燈

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞