沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
真係要學識唔買呀各位,真正嘅個人經驗,識得唔買代表控制到多少情緒,寧可錯過都唔好做錯

我炒咗多年唯一覺得自己學到嘅嘢

v巴你勸下量爸 佢all in

佢點會入肉呀,贏咗好多去咗首期,輸都係利潤啫

一星期輸左620k,一切已經玩完

輸利潤冇所謂,又唔入肉

今朝先400,下就560,咁快620
停一停好嗎

D牛溝到好傷
已被攞狗命

堅持啊

輸利潤冇所謂,又唔入肉

停一停好嗎

D牛溝到好傷

一路買一路跌

輸利潤冇所謂,又唔入肉

停一停好嗎

D牛溝到好傷

輸利潤冇所謂,又唔入肉

停一停好嗎

D牛溝到好傷

不要再說了

輸利潤冇所謂,又唔入肉

停一停好嗎

D牛溝到好傷

一路買一路跌

冷靜啲,停返一日先,唔好心急買貨,睇錯市要認,唔好食盡個浪
\|/

真係要學識唔買呀各位,真正嘅個人經驗,識得唔買代表控制到多少情緒,寧可錯過都唔好做錯

我炒咗多年唯一覺得自己學到嘅嘢

上個星期冇放到袋錢入袋, 已經坐左成星期
新post繼續動議:
下個post改「沈門師兄弟XX區」做「沈陣營」

我認為冇問題,始終基本因素冇大改變,圖形上雖然係見頂訊號,但唔代表實係,或者係短期調整,今日應該震晒啲貨,咁嘅成交量我睇好事,當然最好細注試試先,彈得返上3、4百點企得穩再部署

本嚟我想等企上30000再入場,依家改變主意,聽日上午睇有冇機會

我認為冇問題,始終基本因素冇大改變,圖形上雖然係見頂訊號,但唔代表實係,或者係短期調整,今日應該震晒啲貨,咁嘅成交量我睇好事,當然最好細注試試先,彈得返上3、4百點企得穩再部署

本嚟我想等企上30000再入場,依家改變主意,聽日上午睇有冇機會

樓王 點解會呢個時候入既
新post繼續動議:

Ok,下個改,係咪當第一期重新開始?定係繼續用64期?
新post繼續動議:

64期啦,我地呢到係徙置區,會有返去嘅一日

樓王 點解會呢個時候入既

博佢係終極大震倉掛
新post繼續動議:

64期啦,我地呢到係徙置區,會有返去嘅一日

yes......聽日我地上番去297先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞