沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
下星期先再估,今晚聽師父訓話,估會反串「沒買騰訊沒買樓、問君能有幾多愁」

可能一入直播室就: 咦? 買咗騰信啲人呢? 去咗邊?

師父有Mon post的話,師父今晚一定講

小兵: 大師就快有人請你食飯WO
師父: 係啦, 講左騰訊...............

北水是否gg
下星期先再估,今晚聽師父訓話,估會反串「沒買騰訊沒買樓、問君能有幾多愁」

可能一入直播室就: 咦? 買咗騰信啲人呢? 去咗邊?

師父有Mon post的話,師父今晚一定講

一定有,個post都未爆佢就係直播講,內心好嬲,講咗句負氣說話,問君能有幾多愁呀?遲啲咪知愁唔愁,冇耐就嚟個沈判黃金周

鳩叫下好過鬱住鬱住既
[url]唔好同我講基本面,就算基本面上到40000都要做好風險管理,一個二個追貨搞到重傷除左貪心之外仲有咩原因?
高位回落到298果陣唔係冇位比你地走架,你地選擇左加貨追貨再溝,個個睇QQ $500,2318又睇100
JPM唔係今日先沽貨架其實,大戶會唔會比你地跟到車呀[/url]
喺日本嘅藍師兄見到字上一上水,我哋要集氣對抗師父大絕「沈命十八掌」
[url]唔好同我講基本面,就算基本面上到40000都要做好風險管理,一個二個追貨搞到重傷除左貪心之外仲有咩原因?
高位回落到298果陣唔係冇位比你地走架,你地選擇左加貨追貨再溝,個個睇QQ $500,2318又睇100
JPM唔係今日先沽貨架其實,大戶會唔會比你地跟到車呀[/url]

要吸取教訓, 下次再做好D

ccass
軍心大亂,呢條股壇洪七公呢鑊棍棍應,仲係亂棍
唔好同我講基本面,就算基本面上到40000都要做好風險管理,一個二個追貨搞到重傷除左貪心之外仲有咩原因?
JPM唔係今日先沽貨架其實,大戶會唔會比你地跟到車呀

個股700 基本面無問題

ccass

係唔係要逐隻自己睇?

大師

有排J

molamola

屌那聲硬係覺得個地下好跣咁嘅
恆指星期一100%穿29000架啦
就睇下2318打唔打埋72隻牛同埋700打唔打落360
唔知點解我覺得一落就係星期一一步到位既事

屌那聲硬係覺得個地下好跣咁嘅

詠春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞