沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
睇出面700 區, 有人連打左靶唔知咩事, 好後悔上左船

停牌

仲話係唔係有消息, 做乜撚野呀

新手
睇出面700 區, 有人連打左靶唔知咩事, 好後悔上左船

停牌

仲話係唔係有消息, 做乜撚野呀

各位唔好急於追貨住

唔知係反彈定見底升

503億成交了,你望下上證彈左上去港女咪跟

上證3300試左幾次, 我覺得頂到
各位唔好急於追貨住

唔知係反彈定見底升

大戶咁仁慈唔殺埋290啲牛
唔好拖到下個禮拜啦屌
各位唔好急於追貨住

唔知係反彈定見底升

大戶咁仁慈唔殺埋290啲牛
唔好拖到下個禮拜啦屌

可能D人斬哂, 大戶先知
大摩係咁派貨 又叫長線投資者入貨
各位唔好急於追貨住

唔知係反彈定見底升

國家隊入場頂,但如果日日試穿3300你估頂到幾多日?學樓王講要學識唔買貨,靠邊站睇清楚先

差唔多日日想試啦, 今朝先又差D到
各位唔好急於追貨住

唔知係反彈定見底升

國家隊入場頂,但如果日日試穿3300你估頂到幾多日?學樓王講要學識唔買貨,靠邊站睇清楚先

係IFC等緊大家
\|/
各位唔好急於追貨住

唔知係反彈定見底升

係IFC等緊大家

大市升返,入咗700?
17年版大時代, 師父一定係做丁蟹
各位唔好急於追貨住

唔知係反彈定見底升

係IFC等緊大家

大市升返,入咗700?

一路都坐緊

大戶是來賺錢的
17年版大時代, 師父一定係做丁蟹

師傅呢排日日數錢

大戶是來賺錢的

請教邊到睇到大摩掟貨
等賭收

大戶是來賺錢的

請教邊到睇到大摩掟貨

係咪大摩唔知?軟件有成交分佈

大戶是來賺錢的

請教邊到睇到大摩掟貨

https://www.etnet.com.hk/www/tc/news/categorized_news_detail.php?newsid=ETN271130505&page=1&category=latest

大戶是來賺錢的

請教邊到睇到大摩掟貨

係咪大摩唔知?軟件有成交分佈

屌 睇撚錯 係JP Morgan派貨套現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞