沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

骨都係錢啊

止蝕定定搏反彈自己諗啦
自己錢黎嫁嘛

係... 到時叫你止左之後升返, 或者留守後打靶, 你都係dum 春

真心唔明點解新手會玩牛熊

快錢
期仲插緊, 我好快要都要插

其實期由3萬點個陣開始高水到今日, 一日唔變番低水真係不如
期仲插緊, 我好快要都要插

其實期由3萬點個陣開始高水到今日, 一日唔變番低水真係不安
星期一改成份比 唔係應該低水啦咩
家下咁撚高既
Qq又勁假
700 382

UO撚狗冇仇報
我都想學D短期課程方便搵工,有冇推介?護理/抽血課程得唔得?

你讀理科就去讀護士啦

之前打算學電,上到去報名又要咩相關工作經驗/公司信
返office公司又唔係公程公司點會有呀

如果仲有近牛換遠啲啦
我都係公屋仔

搵錢辛苦就唔好玩咁大⋯

我有諗過返多份地盤,不過咩都唔識唔知點入行

唔好做啦
地盤俾狗做

一個月多幾千都好,後生唔搵多啲,唔駛退休
有冇方法零經驗入去做

地盤好難兼職,三行裝修會多啲,但辛苦嘅,有冇諗過報驗樓師課程,只要鳩噏叻就得,唔使專業,唔使計數,唔使識做

另一樣可能係學盲人手語/冷門語言做翻譯?

只供參考唔一定啱

剛剛睇成兩皮野,仲要8月先有得上

手語/冷門語言
我識個做法文翻譯都唔多工開,再冷門啲應該會餓死

緊係學蝻語啦,理論上差館夠做
勁假又比人任隊
勁假先黎插水
5仔勁假想抽上
都講左AO殺牛,星期一又掟返D貨出黎,屌佢老母

收市前又斬左D牛
仲有牛係手
今年第一次5連跌
樓post都有少買股票嘅業主42X追入700,估計上方蟹貨極多

估唔到沈雨之聲要加場去到樓post
樓post都有少買股票嘅業主42X追入700,估計上方蟹貨極多

會唔會變左5仔既$100咁樣

少買股票既都追入700......當年388.......

如果仲有近牛換遠啲啦
我都係公屋仔

搵錢辛苦就唔好玩咁大⋯

我有諗過返多份地盤,不過咩都唔識唔知點入行

唔好做啦
地盤俾狗做

一個月多幾千都好,後生唔搵多啲,唔駛退休
有冇方法零經驗入去做

地盤好難兼職,三行裝修會多啲,但辛苦嘅,有冇諗過報驗樓師課程,只要鳩噏叻就得,唔使專業,唔使計數,唔使識做

另一樣可能係學盲人手語/冷門語言做翻譯?

只供參考唔一定啱

剛剛睇成兩皮野,仲要8月先有得上

手語/冷門語言
我識個做法文翻譯都唔多工開,再冷門啲應該會餓死

緊係學蝻語啦,理論上差館夠做

蝻語唔係大把外傭做到咩
肥佬終於扑中股災
所有牛仔未死住,再插就要說再見
700咁跌星期一必穿2萬9
大市企穩番真係專心研究美股算
港女真係廢撚到仆街
熄不過千已破, 會唔會熄不過二千

唔想有攞我命三千啊
肥佬終於扑中股災

高位計1200都未到,咁快股災
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞