沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
呢啲市如果𥄫實個市咁炒上炒落其實好好炒,可惜一來要返工冇時間,二來已經冇本
Btw... 有冇人知呂布兄宜家咩狀況?
呢啲市如果𥄫實個市咁炒上炒落其實好好炒,可惜一來要返工冇時間,二來已經冇本

d牛牛
上證3305唔識彈

大獲了
上證3305唔識彈

大獲了

睇午市彈唔彈先啦

冇事嘅,輸極都係利潤,佢有啲bitcoin之類可以走貨做本,應付要嘅開支,洗咗嘅利潤冇得輸
別人恐懼我貪婪

上證3305唔識彈

大獲了

睇午市彈唔彈先啦

好似打拳臨食俾人KO果拳之前釘釘釘打完
下個回合再俾人砌
上證3305唔識彈

大獲了

睇午市彈唔彈先啦

好似打拳臨食俾人KO果拳之前釘釘釘打完
下個回合再俾人砌

700 390長城失守

2吓穿確認向下,要撈底等370,如果我噚日排到都要斬,升嗰吓一定未走,唔比我輸

維持呢隻我唔多喜愛嘅股2戰2贏
\|/
未肯定係熊市已經咁多

所以話熊市交易細做淡都難贏,下星期再跌3-4日心態上要當熊市辦,直到回升勢頭似樣為止,唔好亂開淡倉呀,未肯定係咪真係資金全走佬
收錢收到手軟,終於都肯跌

未肯定係熊市已經咁多

所以話熊市交易細做淡都難贏,下星期再跌3-4日心態上要當熊市辦,直到回升勢頭似樣為止,唔好亂開淡倉呀,未肯定係咪真係資金全走佬

收到

未肯定係熊市已經咁多

班友唔會聽 唔知今日有冇人高追添

我好長氣唔想沈門師兄弟輸錢,想你哋贏得多過我,係過30000時成個市炒熱就已經叫縮注,靠邊站,公海四處股神,新聞有個業主盡沽700用2400萬買樓都比佢哋笑,就估會樂極生悲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞