沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

各位控制下注碼啦

各位控制下注碼啦

闊別半年,師兄弟還好嗎,應該冇人記得我
我仲記得半年前仲喺25000 師父奶吓奶吓就奶到上三萬 但喺自己忙緊啲事心理質素好差 一直冇玩到
今個禮拜呢幾棍 的確喺好深 但喺唔好忘記師父喺由幾多點奶上嚟
最後奉勸師兄弟 寧吉倉 勿同船 ... 真喺會仆街
(呢排會上返水 冇師兄弟吹水好悶

我記得,唔知點解當時唔係好分得清你同二師兄個名

多謝你巴打基butt師兄改咗名?唔多見
仲有大師兄幾時返嚟
沈門嘅考驗嚟啦

有一班去咗TG到之後消失咗/唔上水,佢好似係其中一個
大師兄係跌市會上一上嚟鎮軍心

各位控制下注碼啦

闊別半年,師兄弟還好嗎,應該冇人記得我
我仲記得半年前仲喺25000 師父奶吓奶吓就奶到上三萬 但喺自己忙緊啲事心理質素好差 一直冇玩到
今個禮拜呢幾棍 的確喺好深 但喺唔好忘記師父喺由幾多點奶上嚟
最後奉勸師兄弟 寧吉倉 勿同船 ... 真喺會仆街
(呢排會上返水 冇師兄弟吹水好悶

就滅門

援軍嚟啦

今晚Live估計會聽到呢喲
我都想學D短期課程方便搵工,有冇推介?護理/抽血課程得唔得?

有 醫護支援人員
醫管局認可
做PCA 3A

知唔知樓王推介個驗樓課程讀完搵工難唔難?

無了解 無興趣

冇乜走雞

冇乜走雞

我錯啦師傅

各位控制下注碼啦

早幾日老貓條友比咗提示,開個膠post問700停牌會點,好似一蝸蜂復牌就500咁答

依家公海700 post嗌交咁滯,果然蓉姨+老貓現身財經台就冇好嘢
早幾日老貓條友比咗提示,開個膠post問700停牌會點,好似一蝸蜂復牌就500咁答

依家公海700 post嗌交咁滯,果然蓉姨+老貓現身財經台就冇好嘢

睇緊比大戶撚個POST,D人連牛熊 & AO係咩都唔識就買牛熊咁勇敢

老貓真係燈到

睇緊比大戶撚個POST,D人連牛熊 & AO係咩都唔識就買牛熊咁勇敢

老貓真係燈到

Speak A hit A called central hit
Speak A hit B called lamp hit

老貓真係燈到

財經台第一號衰神,大師指定連登代言人,黑過墨汁
快尐隊爆開新題
快尐隊爆開新題

開咗,我推上嚟
炒賣冇人估到點行,冇原因可以玩完嘅,好多都係事後加上去嘅解釋
唯一可以做到就係控制注碼,可以唔使瀨晒冇返身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞