沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
唔瀨過野唔算真男人

沈門

再落就唔係玩

玩港股冇理論係準
不過睇趨勢都ok
qq真係...頭先佢唔call我又唔理個堆700 lc宜家又跌多幾錢重
我成日覺得升得幾快就會跌得幾急, 但甚少做put
晴巴又講中了

再落就唔係玩

玩港股冇理論係準
不過睇趨勢都ok

有,實戰理論有8成準
可唔可以咁睇, 大行出牛, 咁要相應買D貨
依家殺牛, D貨擺係度無用就扔哂出黎
咁應該要殺到無咩牛係街度先得?
玩野姐
不過真係俾致富call
千一蚊都call
2萬期權倉有張qq sp按金double左
同時因為有長倉宅住左d錢
宜家平番qq lc要輸2千
今年option輸得最多係呢鑊
希望27同5生性補鑊

你咪算好囉...
當年我唔識野走左去short call QQ 果陣佢200蚊左右
兩日之內我就比佢夾到冇左一皮 果陣我得4萬玩option...

至此我唔敢亂做short

上個月先試做完SC 700
係要即時開LC斬SC
o個陣700好似仲係36x, 我做390
期結390 call好似成40幾蚊, 唔平真係破產

宜家有張380 sp, 同多張350 sp
380淆淆地

呢個係其中一樣
再加上真係恐慌

再落就唔係玩

早排我見天凡呢條on9仔成日吹奏自己點勁突登去查下文獻

結論係大約50%準 姐係無鳩用

呢個係其中一樣
再加上真係恐慌

400係一個關口但唔係支持, 穿左好難唔慌
跟住應該每廿蚊一個心理關口

呢個係其中一樣
再加上真係恐慌

同埋依家只係落返去第3季業績啲位

再落就唔係玩

唔講唔覺呢排個畫畫post唔見左

再落就唔係玩

唔講唔覺呢排個畫畫post唔見左

仲係度架
走晒牛牛, 吉倉保平安, 本金輸了一半

未走哂

omg

未走哂

望住qq咁free fall, 遠牛都變準備打靶牛

未走哂

望住qq咁free fall, 遠牛都變準備打靶牛

呢個係其中一樣
再加上真係恐慌

好多人二百幾三百蚊甚至三百五買落
對果啲人黎講暫時只係11月冇玩過
有啲仲有幸汁到隻772IPO
今晚又要聽小兵同師父,
HIBOR繼續升
金價插左無得J
700就到380
稅改過唔過都大獲
留返d骨落街買下午茶食好過

呢個係其中一樣
再加上真係恐慌

好多人二百幾三百蚊甚至三百五買落
對果啲人黎講暫時只係11月冇玩過
有啲仲有幸汁到隻772IPO

樓post嗰位咪冇事,最重注係晒300樓下,200都有,冇超350嘅點都唔輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞