沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我想講
渣打終於可以網上IPO

終於有

幾時會有月供

幾時有孖展
我想講
渣打終於可以網上IPO

係?今日新加?

尋晚見到佢可以ipo 日清
我想講
渣打終於可以網上IPO

終於有

幾時會有月供

算啦
中銀香港算平
我想講
渣打終於可以網上IPO

係?今日新加?

邊個位置見到?
我想講
渣打終於可以網上IPO

係?今日新加?

邊個位置見到?

尋晚見到佢有個廣告banner
Click落去見到唔係form嚟
之後做咗幾個steps無理了
總之唔係叫你印form

一日未收市,一日都唔知,最後半個鐘插100都得

另一個post睇到,唔知堅定流
[高水因為換馬預位調番指數]

另一個post睇到,唔知堅定流
[高水因為換馬預位調番指數]

先唔好有false hope

我認為冇問題,始終基本因素冇大改變,圖形上雖然係見頂訊號,但唔代表實係,或者係短期調整,今日應該震晒啲貨,咁嘅成交量我睇好事,當然最好細注試試先,彈得返上3、4百點企得穩再部署

本嚟我想等企上30000再入場,依家改變主意,聽日上午睇有冇機會

樓王 點解會呢個時候入既

我仲信呢轉冇咁快玩完,咁放量大跌4百幾點,即係啲貨賣得有咁上下,要沽就要買

沈門人人驚慌失措,受悲觀情緒影響判斷,我就睇吓我估得啱唔啱,頭先排QQ就係咁,可惜排唔到,

有信心彈返上廿蚊嘅,錢多到連bitcoin都未爆煲幾時到股市呀?

同意樓王,今年每次回調都係差唔多一千點,今次由高位計回調左約一千點。有信心會再升,亦有心理準備市會跌到29000
我個倉由高位落到依個位賺少一半,但今日無走到貨,會繼續hold
股東減持股權一覽

11月30日(四) 18:04

中國人壽

聯交所股權變動資料顯示,中國人壽(02628)於2017年11月27日被摩根大通減持1.58億股,最新持股數目約4.52億股。 

中國人保(02328)於11月24日被摩根大通減持1,959萬股,最新持股數目2.64萬股。 

中國石油(00857)於11月24日被摩根大通減持1.78億股,最新持股數目約11.66億股。 

中國神華(01088)於11月24日被摩根大通減持1.17億股,最新持股數目約1.65億股。 

中國鐵建(01186)於11月24日被摩根大通減持524萬股,最新持股數目約1.44億股。 

中國電信(00728)於11月27日被摩根大通減持7,610萬股,最新持股數目約14.78億股。 

創科實業(00669)於11月24日被摩根大通減持47萬股,最新持股數目萬1.09億股。 

海螺水泥(00914)於11月24日被摩根大通減持808萬股,最新持股數目約1.27億股。 

比亞迪股份(01211)於11月24日被摩根大通減持221萬股,最新持股數目4,461萬股。 

長城汽車(02333)於11月24日被摩根大通減持2,349萬股,最新持股數目1.41億股。 

香港交易所(00388)於11月24日被 摩根大通減持1,800萬股,最新持股數目5,296萬股。 

仆街大魔,早排先喺公海見到有po話大魔睇好388會15日內大升,轉個頭沽鳩你1800萬股
股東減持股權一覽

11月30日(四) 18:04

中國人壽

聯交所股權變動資料顯示,中國人壽(02628)於2017年11月27日被摩根大通減持1.58億股,最新持股數目約4.52億股。 

中國人保(02328)於11月24日被摩根大通減持1,959萬股,最新持股數目2.64萬股。 

中國石油(00857)於11月24日被摩根大通減持1.78億股,最新持股數目約11.66億股。 

中國神華(01088)於11月24日被摩根大通減持1.17億股,最新持股數目約1.65億股。 

中國鐵建(01186)於11月24日被摩根大通減持524萬股,最新持股數目約1.44億股。 

中國電信(00728)於11月27日被摩根大通減持7,610萬股,最新持股數目約14.78億股。 

創科實業(00669)於11月24日被摩根大通減持47萬股,最新持股數目萬1.09億股。 

海螺水泥(00914)於11月24日被摩根大通減持808萬股,最新持股數目約1.27億股。 

比亞迪股份(01211)於11月24日被摩根大通減持221萬股,最新持股數目4,461萬股。 

長城汽車(02333)於11月24日被摩根大通減持2,349萬股,最新持股數目1.41億股。 

香港交易所(00388)於11月24日被 摩根大通減持1,800萬股,最新持股數目5,296萬股。 

仆街大魔,早排先喺公海見到有po話大魔睇好388會15日內大升,轉個頭沽鳩你1800萬股

依個係細魔
2318molamola

咩事?

咩事?

唔好亂軍心

道期屌穿左24000,港女就on lun 99
成份股咁多太陸野
基本上已經唔會跟美股
成份股咁多太陸野
基本上已經唔會跟美股

枉師父睇好佢出年經濟會高速增長

咩風咁巴閉?

金管局指10月貸款增長58% 料新股認購潮所致 (19:10)

on.cc東網專訊】香港金融管理局指,計及新股孖展認購,香港10月底年率化貸款增長為58.4%,首10個月計則為21.9%。當局強調,此強勁的貸款增長水平,僅為10月新股認購熱潮下的特殊情況。

//師父之前亂鳩咁J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞