沈門師兄弟徙置區第六十三期 - 一注淡贏

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
做淡不知時日過,一挾已是數千點!
好友應當悔改
股蝗Qq
做淡不知時日過,一挾已是數千點!

兩岸熊聲啼不住 道指已過二萬四
突然記得有集錢錢錢師父講
止蝕位係未到啊, 但大戶一野裂口跌500過哂你止蝕位, 你仲止唔止蝕仲有無得守
等下星期走勢,今日表演衝動入貨即輸2舊水
止蝕位係未到啊, 但大戶一野裂口跌500過哂你止蝕位, 你仲止唔止蝕仲有無得守

呢個位仲裂口跌500 真係資金散水 熊市confirm
Qq已經跌撚左60蚊
等下星期走勢,今日表演衝動入貨即輸2舊水

老江湖都有中伏既時候

呢個位仲裂口跌500 真係資金散水 熊市confirm

跌完再補你都無仇報
好唔好搏禮拜一反彈好
好唔好搏禮拜一反彈好

靠邊站最好

剛剛睇成兩皮野,仲要8月先有得上

手語/冷門語言
我識個做法文翻譯都唔多工開,再冷門啲應該會餓死

緊係學蝻語啦,理論上差館夠做

蝻語唔係大把外傭做到咩

蝻語+廣東話,識中英文,醫院都需要,尼仔大多數識英文,南亞仔未必

印度話好?
南亞裔人士是一個全球各地給予南亞國家的人的統稱,裔的意思是一族人,又可用於一群同一類別的人身上,南亞是亞洲南部的一部分。南亞裔是指原居地為南亞的民族之統稱,主要有來自以下地區的人口:

巴基斯坦
印度
馬爾地夫
尼泊爾
不丹
孟加拉
斯里蘭卡

自行研究啦,我之前悶得滯諗過開檔小食做,諗吓又怕困身遇閪客,諗吓諗吓不如學吓冷門語言,見到醫院話南亞語翻譯唔夠,咁諗吓,不過我懶最終冇再研究落去

要咩條包銷數唔搏,條數唔細,佢要增加產能就要包銷,我諗佢唔想發大做
好唔好搏禮拜一反彈好

輸緊本金就抖抖
輸緊profit就搏搏
期指
會唔會先穿29000
好唔好搏禮拜一反彈好

你仲黎!?輸左20個休息下啦,乖

輸20個係永遠巴黎,我輸左幾個者
期指
會唔會先穿29000

穿硬...QQ未見底
期指
會唔會先穿29000

明知佢穿硬
我覺得今日穿好過下個禮拜穿 唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞